Trimhockeyers HMHC in Joure

Afgelopen maandag speelden de trimhockeyers van HMHC hun maandelijkse wedstrijden. Ze trainen iedere week en spelen iedere maand bij een hockeyclub in Friesland twee wedstrijden tegen de andere Friese hockeyclubs. Uiteraard gaat het vooral om plezier en sportiviteit, maar het fanatisme spat er vaak van af. Met na afloop altijd een gezellige derde helft.

Deze maand speelden de dames en heren van HMHC in Joure. Hoewel er zeer goed gespeeld werd, werd er twee keer met 1-0 verloren. Zowel tegen Joure als tegen Emmeloord had HMHC het betere spel en de meeste kansen. Helaas scoorden beide tegenstanders wel, maar wist HMHC het doel niet te raken. De derde helft werd echter ruimschoots gewonnen.

HMHC heeft twee trimhockeyteams. Op maandag traint een gemengd team, op donderdag een damesteam. Heb je dus zin om te komen hockeyen, je bent van harte welkom op een van beide avonden. In maart spelen de trimhockeyers van HMHC thuis. Dan zijn er zes teams aanwezig en wordt het ongetwijfeld weer een gezellige avond aan de Westerzeedijk.