Voetbal

Trainingen hervat bij de jeugdleden fc Harlingen

Het was deze week onder andere fc Harlingen JO8-1 die de spits afbeet. Zij stonden na een korte winterstop als één van de eersten weer op het trainingsveld. Trainers van JO8-1 Catrinus Bouwhuis en Aaron Bouwhuis hadden er weer zin in en de jongens ook.

Competitie 

Later deze week volgden ook de overige teams en zien we dat alle jeugdteams de draad weer oppakken. En dat moet ook wel want de nieuwe competitie staat voor de deur. De jeugd- en de meisjesteams beginnen zaterdag 20 januari weer.

JO19-1 heeft voor de winterstop een indrukwekkende prestatie geleverd door kampioen te worden in de eerste klasse. Nu staan ze voor een nieuwe uitdaging, want ze zullen deze derde fase uitkomen in de hoofdklasse. Het zal hard werken worden voor zowel de spelers als de begeleiding maar het team is vastberaden om hun successen voort te zetten op hoger niveau.

De jongste jeugdleden, de JO7, hebben de trainingen ook weer hervat. Elke woensdagmiddag van 16.45 uur tot 17.30 uur wordt er getraind. Meedoen? Dat kan en mag altijd! Kijk op de website van fc Harlingen voor meer informatie. Vragen kunnen ook via de mail gesteld worden. Mail hiervoor naar: jeugdvoorzitter@fc-harlingen.nl  

Fc Harlingen heeft de ruimte, het voetbal voor alle leeftijden én gecertificeerde en opgeleide jeugdtrainers! Ben jij klaar voor de start? Kom langs en doe mee!

|Doorsturen

BuienradarAgenda