Voetbal

Sinterklaasfeest Zeerobben

Wat een prachtige laatste training voor de Waddenrobkes afgelopen woensdag. Tijdens de training kregen de kinderen hoog bezoek van Sinterklaas en zijn pieten. De trainers hadden een speciale pietentraining voorbereid. Er werden allemaal spelletjes gedaan die in het teken stonden van het Sinterklaasfeest. 

Alle kinderen kregen na afloop een welverdiend Pietendiploma. Maar niet alleen de Waddenrobkes waren uitgenodigd want ook de JO8-1, JO8-2 en JO8-3 waren deze middag aanwezig en dat zorgde natuurlijk voor veel gezelligheid op het Oostersportpark en in de kantine. Na afloop was het nog even verzamelen in de bomvolle kantine want Sinterklaas kwam natuurlijk niet met lege handen. Sinterklaas was de blijde gezichten van de kinderen nog niet vergeten toen ze vorig jaar allemaal een “Zeerobben-muts” kregen. Maar door de stakende pieten worden de cadeaus morgen pas uitgedeeld. Het blijft dus nog een verrassing en Sinterklaas was nog wat mysterieus…  

Alle ruim zestig kinderen zongen de Sinterklaas nog eens toe en nadat Sinterklaas en zijn pieten bedankt waren voor hun komst gingen de kinderen tevreden huiswaarts en Sint en zijn pieten gingen verder op pad. 

|Doorsturen

BuienradarAgenda