Voetbal

Schoolvoetbaltoernooi (deel 2)

Vanwege de enorme belangstelling werd het schoolvoetbaltoernooi over twee dagen verdeeld. Twee weken geleden streden de basisschoolgroepen 7 en 8 om de overwinning, vorige week was het de beurt aan de groepen 5 en 6.

Na twee spannende finales, waarbij de meisjes van IKC Prins Johan Friso het opnamen tegen de meisjes van Het Noorderlicht en de jongens van IKC ‘t Wad tegenover de jongens van de IKC Het Baken stonden, kon toernooileider Dirk Hiemstra de kampioenen bekendmaken. De IKC Het Noorderlicht domineerde bij de meisjes, terwijl IKC ‘t Wad zegevierde bij de jongens.

 

Dankwoord

Fc Harlingen bedankt Team FRL Harlingen, Stichting Sportakkoord, Zeerobben en Jumbo Olaf Hermus. Een speciale dank gaat uit naar de kantinemedewerkers van fc Harlingen. De organisatoren Dirk Hiemstra, Audrey Hiemstra en Remko Zandberg hadden het deze middag samen met de spelbegeleiders Hessel Faber, Adam Faggouss, Nick Teerling, Daan Mulder, Lahcen Faggouss, Jort Scheffer, Beiar Khalaf, Jesse Mulder, Ronin Nauta en Tom Posthumus wederom uitstekend onder controle. Dankzij hun inzet en toewijding werd het voor velen een onvergetelijke dag.! Fc Harlingen wenst alle winnaars heel veel succes op de regionale kampioenschappen in mei.

|Doorsturen

anja

2024-04-28 14:34:11

waarom staan wij er niet op we waaren de leiders van het meisjes team 

BuienradarAgenda