Voetbal

Overzicht meisjes en vrouwen fc Harlingen

Net als bij de jongenscompetitie is het ook bij de meisjesteams vrij rustig met de competitiewedstrijden. Alleen beide MO13 teams kwamen afgelopen weekend in actie. Een kort overzicht van de prestaties van deze teams:  

Fc Harlingen MO11 

Dit weekend nog geen competitiewedstrijd voor MO11-1 maar volgende week mogen ze afreizen naar Joure. Tot die tijd trainen de meiden elke maandag en woensdag van half zes tot half zeven.

 

Fc Harlingen MO13 

Dit keer geen punten voor MO13-1. In Leek hebben ze met 8-0 verloren van de koploper VEV'67 MO13-1. Ondanks dit verlies staan ze nog steeds op een mooie derde plaats in de eerste klasse, wat echt een uitstekend resultaat is. Maar ze willen meer! Dit weekend geen competitiewedstrijd op het programma maar gaan ze zich voorbereiden op de thuiswedstrijd tegen SJO DFC MO13-1 die op zaterdag 2 maart gespeeld gaat worden. Het MO13-2 kon helaas niet op tegen een sterk Marrum MO13-1, en de eindstand was 7-0. Op zoek naar de eerste punten gaat MO13-2 zaterdag naar Damwoude. Daar nemen ze het op tegen SJO Broekster Walden MO13-1, en de wedstrijd begint om 9 uur. Hopelijk kunnen ze dit keer wel punten pakken.

 

Fc Harlingen MO17

Momenteel staan er voor MO17-1 even geen competitiewedstrijden op het programma, want de eerstvolgende staat pas gepland voor zaterdag 9 maart.

|Doorsturen

BuienradarAgenda