Voetbal

Overzicht meisjes en vrouwen fc Harlingen

Bij fc Harlingen is er voor meisjes de mogelijkheid om vanaf 5 jaar al te genieten van voetbal. Met maar liefst 4 meisjesteams is er voor elk meisje een plek om met plezier te spelen. Een kort overzicht van de prestaties van de meisjesteams afgelopen week:  

 

Fc Harlingen MO11 

In de eerste klasse heeft MO11-1 het soms zwaar in de competitie, maar de meisjes hebben veel plezier samen, zoals in het filmpje te zien is, dat viral gaat op de sociale media van fc Harlingen. Helaas moesten ze afgelopen zaterdag de overwinning aan SC Franeker MO11-1 laten (0-5), maar bij de afsluitende penaltyreeks juichte het hele team weer enthousiast voor elkaar.

 

Fc Harlingen MO13 

MO13-1 is goed gestart in de eerste klasse en heeft voor de tweede keer de volle drie punten behaald. Na de 2-0 overwinning op Engelbert, versloegen ze in een uitwedstrijd Warga WWS MO13-1 met 1-2. Het MO13-2 team nam het thuis tegen koploper MKV'29 MO13-2 op en deze eindigde voor de Leeuwarders in een 0-5 overwinning. Zaterdag reist het team af naar Marrum. MO13-1 heeft zaterdag een flinke reis voor de boeg. In Leek nemen ze het op tegen VEV'67 MO13-1.

 

Fc Harlingen MO17

In Workum leed MO17-1 een nipt verlies van 2-1. Momenteel staan er even geen competitiewedstrijden op het programma, de eerstvolgende staat pas gepland voor zaterdag 9 maart.

 

Fc Harlingen VR1

De uitwedstrijd tegen Beetgum VR1 van afgelopen zaterdag werd helaas afgelast. Aanstaande zaterdag nemen de Vrouwen 1 het in een thuiswedstrijd op tegen de Vrouwen 1 van Leovardia. Wedstrijdsponsor is Koornstra Wadgarnalen. Balsponsor is Teerling Kokkels V.O.F. Pupil van de Week Jana Faggous trapt om 14.00 uur af.

|Doorsturen

Uw reactie


BuienradarAgenda