Voetbal

Overzicht meisjes en vrouwen fc Harlingen

Meisjes, meisjes en nog eens meisjes. Met maar liefst vier meisjesteams is er voor ieder meisje ruimte om met plezier te kunnen voetballen bij fc Harlingen. En voor elke leeftijd is er een team én plek! Wat hebben al die meisjesteams gedaan afgelopen week? Een klein overzichtje: 

Fc Harlingen MO11 

Fc Harlingen MO11-1 had het zwaar in de uitwedstrijd tegen SC Berlikum MO11-1. Hoewel ze er zelf twee in wisten te schieten konden ze niet voorkomen dat het duel eindigde in 13-2 nederlaag. Zaterdag reizen ze af naar Lemmer.

 

Fc Harlingen MO13 

De thuiswedstrijd van MO13-2 tegen Leovardia MO13-1 was een zeer spannende. Echt zo’n wedstrijd waarvan je zegt, hier hád je bij moeten zijn! Helaas eindigde het duel wel in het voordeel van de Leeuwarders, het werd 2-3. MO13-1 nam het thuis tegen het onbekende Engelbert MO13-1 uit Groningen op. Een mooie wedstrijd die eindigde in 2-0 en het leverde fc Harlingen de drie punten op.

 

Fc Harlingen MO17

Koploper Oosterlittens MO17-1 wist overtuigend te winnen van een incompleet fc Harlingen MO17-1. Het werd 6-1.

 

Fc Harlingen VR1

Fc Harlingen VR1 pakt eindelijk weer eens drie punten. Tegen het uit spelende St. Annaparochie VR2 in de vierde klasse werd met 4-0 gewonnen. Hiermee eindigt fc Harlingen VR1 de reeks van vijf nederlagen. Zaterdag komt de nummer twee, SC Bolsward VR2 naar Harlingen. De wedstrijd begint om 14.00 uur.

 

Hulp

Ben jij (of ken jij) een meisje die van voetbal houdt? Kom dan gerust langs bij fc Harlingen want de meidenteams kunnen wel wat hulp gebruiken! Voetbal voor meisjes is er bij fc Harlingen al vanaf 5 jaar en er mag altijd vrijblijvend en gratis meegetraind worden! Meer informatie is te vinden op de website van fc Harlingen; www.fc-harlingen.nl

|Doorsturen

BuienradarAgenda