Voetbal

Overzicht meisjes en vrouwen fc Harlingen

Afgelastingen, ballen net voorlangs, op de lat en keihard in het doel. Dit en meer in onderstaand overzicht van de meisjes- en vrouwenteams van fc Harlingen.

Fc Harlingen MO11 

Fc Harlingen MO11-1 had het zwaar tegen de Leeuwarder Zwaluwen MO11-1. Toch bleven de meisjes, die eigenlijk nog maar net op voetbal zitten, ervoor gaan en dat toont karakter. Toch konden ze niet voorkomen dat de tegenstander met 0-14 als winnaar van het veld liep. 

 

Fc Harlingen MO13 

De uitwedstrijd naar Marrum zagen de meisjes van MO13-2 afgelast worden. Ook de wedstrijd van MO13-1 ging niet door. Zaterdag spelen beide meisjesteams van fc Harlingen hun wedstrijd thuis.

 

Fc Harlingen MO17

De competitie starten met een stadsderby, het zijn vaak zeer spannende wedstrijden. Ook nu ging de stand tot op het laatst gelijk op. Met ballen op de lat en net voorlangs verloor fc Harlingen MO17-1 nipt met 3-4 van Zeerobben MO17-1.

 

Fc Harlingen VR1

De Vrouwen 1 van fc Harlingen verliest met één doelpunt verschil van St. Dronrijp/Foarut VR1. Fc Harlingen kwam wel op een 0-1 voorsprong maar wist dit niet vast te houden en het duel eindigde in een 3-2 nederlaag voor fc Harlingen. De eerstvolgende wedstrijd is zaterdag. Dan spelen ze om 14.00 uur thuis tegen St. Annaparochie VR2.

 

Hulp

Ben jij (of ken jij) een meisje die van voetbal houdt? Kom dan gerust langs bij fc Harlingen want de meidenteams kunnen wel wat hulp gebruiken! Voetbal voor meisjes is er bij fc Harlingen al vanaf 7 jaar en er mag altijd vrijblijvend en gratis meegetraind worden! Meer informatie is te vinden op de website van fc Harlingen; www.fc-harlingen.nl

|Doorsturen

BuienradarAgenda