Voetbal

Overzicht meisjes en vrouwen fc Harlingen

IJs en weder dienende staan er voor dit weekend weer boeiende wedstrijden op het programma voor onze meisjes- en vrouwenteams van fc Harlingen. Voor de meest actuele informatie en updates over de wedstrijdtijden raden we aan de sociale mediakanalen, zoals Facebook en/of Instagram van fc Harlingen, nauwlettend in de gaten te houden. Hieronder een beknopt overzicht van de recente prestaties en aankomende wedstrijden van fc Harlingen MO11, MO13, MO17 en Vrouwen 1.

Fc Harlingen MO11 

Gescoord werd er nog wel tegen koploper SC Berlikum MO11-1 maar er werd helaas verloren door fc Harlingen MO11-1 met 1-7. Zaterdag reizen de meisjes af naar Franeker en spelen vanaf 9.15 uur tegen SC Franeker MO11-1.

 

Fc Harlingen MO13 

De wedstrijd tegen FC Birdaard MO13-1 werd verplaatst naar afgelopen woensdagavond maar ook deze werd afgelast vanwege sneeuwval. Zaterdag reist MO13-1 al vroeg af naar Leeuwarden en trappen om 8.30 uur al af tegen Blauw Wit MO13-2. De meisjes van MO13-2 verloren de uitwedstrijd tegen VC Trynwalden MO13-1 met 8-0. Zaterdag komt St. Annaparochie MO13-1 naar Harlingen.

 

Fc Harlingen MO17

In de thuiswedstrijd tegen SC Franeker MO17-1 kwam fc Harlingen op een comfortabele 2-0 voorsprong. In de tweede helft liet Harlingen het liggen en wist Franeker toch nog een puntje uit de wedstrijd te slepen, het werd 3-3. Zaterdag reist MO17-1 af naar Oosterlittens.

 

Fc Harlingen VR1

De thuiswedstrijd van de Vrouwen 1 van fc Harlingen tegen de Zwaluwen werd op eigen verzoek afgelast. Zaterdag reist het team af naar Sportpark Schatzenburg alwaar ze het vanaf 15.00 uur op gaan nemen tegen St. Dronrijp/Foarut VR1. Beide teams staan na zes gespeelde wedstrijden op slechts vier punten. Fc Harlingen staat met een iets beter doelsaldo op plek acht, St. Dronrijp/Foarut op plek negen. Beide teams willen winnen om de aansluiting bij de top vier in zicht te houden.3

|Doorsturen

BuienradarAgenda