Voetbal

Over kikkers in een emmer voor Hoofdjeugdsponsor PLUS Lunenborg

Het kwam allemaal samen afgelopen zaterdag bij Zeerobben. De shirtjes van de Onder-8 en Onder-9 teams met sponsoropdruk van PLUS Lunenborg waren na zeven jaren intensief gebruik toe aan vervanging en uit hoofde van het contract met de nieuwe Hoofdjeugdsponsor PLUS Lunenborg moesten ook alle Onder-10 teams in het nieuw worden gestoken, met sponsoropdruk uiteraard. 

Daarnaast was er sowieso behoefte aan een mooie jeugd-groepsfoto ten behoeve van de Voetbalplaatsjesboek van de PLUS dat eraan zit te komen. Ter completering van het geheel was PLUS Lunenborg die middag ook nog eens wedstrijdsponsor van de wedstrijd van Zeerobben 1 tegen sc Stiens 1. Zo werd het een heuse plus PLUS dag op het Oostersportpark.

 

Vanaf nu zijn alle team onder 10 jaar dus op gelijke wijze voorzien van de sponsoropdruk van PLUS Lunenborg. Die bijzondere gelegenheid werd aangegrepen om de hele groep op de foto te zetten, zodat er meteen ook een geschikte foto was voor het PLUS Voetbalplaatjes-spaarboek dat binnenkort in druk gaat. 

Onder toeziend oog van Maurice en Samantha Lunenborg hadden jeugdvoorzitter Anne van der Tuin, bestuurslid sponsorzaken Dirk Arends en clubfotograaf Frans Bode het er maar druk mee om alle kikkers in de emmer te krijgen voor de foto en de ondeugende kikkers die er dan weer (en nog eens…) uitsprongen weer terug te vangen om zo het plaatje toch vooral compleet te krijgen. Of dat gelukt is? Oordeelt u zelf. 

 

Van jeugd onder 10 jaar worden geen uitslagen gepubliceerd en geen standen bijgehouden. En hoewel het een afspraak is die ook nog wel eens door clubs geschonden wordt (met name als er “gewonnen” wordt of een theoretisch “kampioenschap” gevierd zou kunnen worden), kunnen we in dit specifieke geval wel stellen dat de Onder 10-teams van Zeerobben die zaterdag meededen aan deze fotosessie allemaal gewonnen hebben. Figuurlijk dan in ieder geval, want ze lopen er weer prachtig bij in hun mooie nieuwe tenues. De trots straalde er vanaf, niet alleen bij de spelertjes, maar ook bij de leiders, trainers, ouders en supporters. 

En wat dacht u van de sponsor zelf? PLUS Lunenborg kon tevreden zijn. Een geslaagde fotosessie, straks een prachtig plaatjes spaarboek en nog diezelfde middag als wedstrijdsponsor het Vlaggenschip van Zeerobben na een zinderend mooie wedstrijd zien winnen van sc Stiens, dankzij een beslissend doelpunt van een ingevallen jeugdspeler! Hoe mooi wil je het als jeugdsponsor hebben? Plezier en prestatie kwamen zaterdag allemaal samen op het Oostersportpark. 

|Doorsturen

BuienradarAgenda