Sport

NPC 4 november

Onderstaand verslag ontvingen wij van Adrie Visser-Veltman van Boulegoed.

Zaterdag 4 november speelden we een NPC wedstrijd tegen Ça Roule uit Heerhugowaard. De vorige avond hebben we nog het maandelijks eurotoernooi gespeeld op de club. Een generale die voor 5 van de 7 NPC spelers zo matig verliep, dat ze vonden om vandaag maar op de reservebank plaats te moeten nemen. Maar iedereen herpakte zich vandaag en begon scherp aan de wedstrijd.

Rein Koning en Gerrit Hiemstra waren in 3 mènes klaar: 13-0. Roelof van der Ploeg en Siebrig Poortinga wonnen met 13-2 en Ruud Warmerdam en Duco Broersma 13-5. De spelers van Ça Roule moesten erg wennen aan de banen. De beide tripletten werden ook gewonnen: Roelof, Ruud en Duco 13-1 en Rein, Gerrit, Annemarie gingen tot 6-6 gelijk op maar wisten toen de partij naar zich toe te trekken en wonnen met 13-6. De laatste drie doubletten duurden langer, maar werden alle drie gewonnen met 13-6, 13-7 en 13-7.

Voor ons een prachtige 8-0 overwinning. Voor Ça Roule was dit een minder geslaagde dag maar samen kunnen we terugkijken op een gezellige sportieve dag, mede dankzij de inzet van de vrijwilligers Jannie, Anna en Leo.

|Doorsturen

BuienradarAgenda