Voetbal

Meisjesoverzicht fc Harlingen

Het einde van het seizoen nadert, en de spanning stijgt voor de vele meisjesteams van fc Harlingen. Kan zaterdag de kurk van de fles?

De meisjes van MO11-1 speelden zaterdag alweer hun laatste wedstrijd en deze werd helaas verloren. Bij thuiskomst stond patat en drinken klaar en werd er gezamenlijk nog even genoten en nagepraat over wat ze het afgelopen seizoen, als jongste meisjesteam, bereikt hebben.

Voor MO13-1 kan de champagne koud gezet worden. Na de 0-3 winst op Engelbert MO13-1 is de voorsprong met drie punten uitgebreid. De allerlaatste en allesbeslissende wedstrijd wordt aanstaande zaterdag gespeeld en dan komt nummer twee, SVO VIVA'23 MO13-1 op bezoek. De wedstrijd begint om 9 uur. MO13-2 wist een knap puntje te pakken tijdens de uitwedstrijd tegen SC Leovardia MO13-1. Het werd 2-2. Zaterdag komt SJO Broekster Walden MO13-1 op bezoek en deze wedstrijd begint om 10.30 uur.

De thuiswedstrijd tegen Oosterlittens MO17-1 werd verloren met 0-7. Fc Harlingen MO17-1 reist zaterdag af naar Grou voor de uitwedstrijd tegen GAVC MO17-1.

|Doorsturen

BuienradarAgenda