Voetbal

Meisjesoverzicht fc Harlingen

Bij fc Harlingen is er voor meisjes de mogelijkheid om al vanaf vijf jaar te genieten van voetbal. Met maar liefst vier meisjesteams en een dames elftal is er voor elk meisje een plek om met plezier te spelen. Eens kijken wat ze afgelopen week hebben gepresteerd en wat er komende week op het programma staat:

Fc Harlingen MO11 

De laatste wedstrijd van MO11-1 werd helaas verloren. SJO Oudega/HJSC/Heeg MO11-1 bleek iets te sterk en zij wonnen met 8-0. Nu is het afwachten op de nieuwe indeling die de KNVB binnenkort bekend gaat maken.

 

Fc Harlingen MO13 

Ondanks de verloren wedstrijd in Drachten, waar er 3-2 werd gespeeld tegen SVO VIVA'23 MO13-1 wisten de meiden van MO13-1 zich afgelopen zaterdag goed te herpakken. Met 4-0 werd er gewonnen van ST. Marum/Westerkwartier MO13-1. Hiermee zijn ze nog steeds koploper in de eerste klasse. Eens kijken wat ze zaterdag gaan doen tijdens de uitwedstrijd tegen SJO DFC MO13-1. De meisjes van MO13-2 speelden een thuiswedstrijd waarbij tegenstander Dokkum MO13-1 een maatje te groot was. De wedstrijd eindigde in 1-12. Zaterdag nieuwe ronde nieuwe kansen tijdens de thuiswedstrijd tegen FC Birdaard MO13-1.

 

Fc Harlingen MO17

Een harde nederlaag voor de meiden van MO17-1. In Franeker werd er met 9-0 verloren van SC Franeker MO17-1. Wat is er misgegaan? Er zal gestreefd worden naar verbetering en dan op zaterdag 6 april weer sterk ten tonele verschijnen tegen Workum JO17-1.

|Doorsturen

BuienradarAgenda