Voetbal

Meisjes van fc Harlingen

Afgelopen woensdagavond werden de meisjes van MO11 en MO13 getrakteerd op een ruim anderhalf uur durende clinic-training, gepresenteerd door de eredivisiespeelsters van SC Heerenveen. Een speciaal dankwoord gaat uit naar FOOX | Groothandel Bergsma, die deze clinic mede mogelijk heeft gemaakt. Tijdens de sessie lieten alle speelsters zien dat ze niet alleen uitblinken in hun spel, maar ook benadrukten ze dat succes komt door hard werken. De meisjes namen deel aan een gevarieerd spellencircuit met vele activiteiten, een partijspel en een specifieke training. Een avond vol leermomenten en een waardevolle ervaring rijker en wellicht vele tips en trics die ze kunnen gebruiken voor de komende wedstrijden.

 

Fc Harlingen MO11 

Op zoek naar de eerste punten, dit gaat MO11-1 zaterdag tijdens de uitwedstrijd tegen Marrum MO11-1 proberen.

 

Fc Harlingen MO13 

MO13-1 was al sterk aan de tweede fase sterk begonnen maar ook tegen V.V. Heerenveen pakten ze afgelopen zaterdag met een 2-0 winst de drie punten en staan nu op een zeer keurige tweede plaats. MO13-2 zag de uitwedstrijd tegen Berlikum MO13-1 afgelast worden vanwege de slechte veldcondities aldaar. Zaterdag nemen ze het in eigen huis op tegen de MO13-1 van Marrum. De wedstrijd begint om 10.30 uur.

 

Fc Harlingen MO17

Slechts een wedstrijd werd er afgelopen zaterdag in de poule van MO17-1 gespeeld maar het was niet die van fc Harlingen tegen Terschelling. Deze werd helaas afgelast. Zaterdag een nieuwe kans wanneer MO17-1 het in een thuiswedstrijd op gaat nemen tegen SC Franeker MO17-1. Deze wedstrijd begint om 12.00 uur.

|Doorsturen

BuienradarAgenda