Voetbal

Meisjes- en vrouwenoverzicht fc Harlingen

Met maar liefst vier meisjesteams en een dames elftal is er voor ieder meisje die van voetbal houdt een plek om met plezier te spelen. En ruimte om in te stromen is er ook, dus kom gerust langs en doe gratis en vrijblijvend mee. Eens kijken wat ze afgelopen week hebben gepresteerd en wat er nog op het programma staat:

Fc Harlingen MO11 

Vorige week pakten de meisjes al een puntje tegen Anjum MO11-1 en dit keer wisten ze gewoon de volle winst te pakken. In Groningen werd er van Fc Grootegast met 3-6 gewonnen door de meisjes MO11 van fc Harlingen. Wat een feestje zal dit geweest zijn.

 

Fc Harlingen MO13 

De thuiswedstrijd tegen Zuidhorn MO13-1 werd door fc Harlingen MO13-1 met 5-1 gewonnen en na tien gespeelde wedstrijden in de eerste klasse staat MO13-1 met 21 punten op de eerste plaats. Met nog twee uit- en twee thuiswedstrijden blijft het tot de laatste wedstrijd aan toe erg spannend. De eerste uitwedstrijd werd afgelopen woensdagavond gespeeld in Marum. Tegen ST Marum/Westerkwartier MO13-1 werd het. ... . MO13-2 speelt pas op zaterdag 11 mei weer een wedstrijd, daarover later uiteraard meer.

 

Fc Harlingen MO17

Het boottripje naar Terschelling leidde niet tot punten voor fc Harlingen, tegen Terschelling MO17-1 werd het 9-0. Woensdag 1 mei nemen de meiden het in een thuiswedstrijd op tegen Workum MO17-1 en deze wedstrijd begint om 19.30 uur.

 

Fc Harlingen VR1

Vanwege de slechte veldcondities in Leeuwarden werd de uitwedstrijd tegen Leeuwarder Zwaluwen VR2 afgelast door de tegenstander. De eerstvolgende wedstrijd staat gepland op zaterdag 4 mei en dit betreft een thuiswedstrijd. Tegenstander die middag is AVC VR1 1. 

|Doorsturen

BuienradarAgenda