Voetbal

Meisjes- en vrouwenoverzicht fc Harlingen

Bij fc Harlingen is er voor meisjes de mogelijkheid om al vanaf 5 jaar te genieten van voetbal. Met maar liefst vier meisjesteams is er voor elk meisje een plek om met plezier te spelen. Eens kijken wat ze afgelopen week hebben gepresteerd en wat er komende week op het programma staat:

Fc Harlingen MO11 

Afgelopen zaterdag nam MO11-1 het op tegen V.V. Heerenveen MO11-1. En daar waar fc Harlingen elke week druk opzoek is naar punten, staat V.V. Heerenveen MO11-1 met 12 punten op een derde plaats. En toch wist fc Harlingen tegen dit team te stunten. Chelly van Alphen, de kleinste van het hele stel, wist met een prachtig doelpunt de meiden van de 0 te halen. Oké, ze verloren dan wel met 1-10 maar die ene goal was wel de allermooiste die er die ochtend gemaakt werd. Zaterdag reist het team af naar Hommerts voor de wedstrijd tegen SJO Oudega/HJSC/Heeg MO11-1.

 

Fc Harlingen MO13 

Koploper in de eerste klasse, dat zijn de meisjes van MO13-1. En afgelopen zaterdag werd er in Zuidhorn met maar liefst 0-7 gewonnen. Eens kijken wat ze zaterdag gaan doen tijdens de thuiswedstrijd tegen Marum Westerkwartier MO13-1. De meisjes van MO13-2 spelen eveneens een thuiswedstrijd en ontvangen koploper Dokkum MO13-1.

 

Fc Harlingen MO17

De meiden van MO17-1 hebben het even zwaar maar ook dat hoort bij voetbal. Tegen Terschelling werd er niet gewonnen, het werd 0-5. Kijken wat ze zaterdag kunnen doen wanneer ze het in een uitwedstrijd op gaan nemen tegen SC Franeker MO17-1.

 

Fc Harlingen VR1

De Vrouwen 1 spelen zaterdag een thuiswedstrijd en ontvangen de VR2 van Blauw Wit'34. Deze wedstrijd begint om 14.00 uur.

|Doorsturen

BuienradarAgenda