Voetbal

Meisjes- en vrouwenoverzicht fc Harlingen

Bij fc Harlingen is er voor meisjes de mogelijkheid om al vanaf 5 jaar te genieten van voetbal. Met maar liefst vier meisjes- en twee vrouwenteams is er voor elk meisje en/of vrouw een plek om met plezier te spelen. Eens kijken wat ze afgelopen week hebben gepresteerd en wat er komende week op het programma staat:

Fc Harlingen MO11 

In Joure werd een superspannende wedstrijd gespeeld door fc Harlingen MO11-1. Helaas werd er met 1-0 verloren van Joure MO11-1 maar het laat zien dat de meisjes tot het laatste fluitsignaal alles blijven geven. Zaterdag een thuiswedstrijd. Vanaf 11.15 uur gaan ze het opnemen tegen V.V. Heerenveen MO11-1.

 

Fc Harlingen MO13 

Fc Harlingen MO13-1 doet het harstikke goed. In de thuiswedstrijd werd DFC MO13-1 verslagen met 4-0 en de meisjes zijn koploper in de eerste klasse. Zaterdag staat er een flinke reis voor de boeg. Maar liefst 83 km verderop, in de provincie Groningen om precies te zijn, gaan ze het opnemen tegen Zuidhorn MO13-1. De wedstrijd van MO13-2 werd afgelast door de tegenstander en komende zaterdag zijn ze een speelronde vrij.

 

Fc Harlingen MO17

De meiden van MO17-1 moeten aan de bak en dat weten ze. Hopelijk lukt het ze om zaterdag punten te pakken tijdens de thuiswedstrijd tegen Terschelling MO17-1. Deze wedstrijd begint om 9.45 uur.

 

Fc Harlingen VR1

De Vrouwen 1 zijn een speelronde vrij en bereiden zich voor op de thuiswedstrijd tegen Blauw Wit'34 VR2 die op zaterdag 16 maart geprogrammeerd staat.

 

Fc Harlingen VR18+ of 30+

Binnenkort begint het zeven tegen zeven voetbalseizoen weer, maar er is nog onzekerheid over in welke competitie de vrouwen op vrijdagavond zullen spelen. Wordt het Vrouwen 18+ of Vrouwen 30+? Veel dames vinden het zeven tegen zeven voetbal een geweldige vorm van voetbal. Het idee achter deze opzet is om teams regionaal in te delen, zodat de reisafstanden kort blijven. Dit maakt het ideaal voor dames met drukke schema's, omdat er niet veel speelmomenten zijn. Het is ook perfect voor speelsters die extra speelplezier willen naast hun reguliere voetbalactiviteiten. Wil jij het ook eens proberen of ken je iemand die geïnteresseerd is? Meld je dan aan via de mail: jeugdvoorzitter@fc-harlingen.nl.

 

|Doorsturen

Buienradar



Agenda