Voetbal

Meisjes- en vrouwen overzicht fc Harlingen

Met maar liefst vier meisjesteams en een dames elftal is er voor elk meisje een plek om met plezier te spelen. Eens kijken wat ze afgelopen week hebben gepresteerd en wat er komende week op het programma staat:

 

Fc Harlingen MO11 

De uitwedstrijd tegen Anjum MO11-1 leverde fc Harlingen MO11-1 een punt op en eindigde in een gelijkspel 4-4. Zaterdag wederom een uitwedstrijd en dan reizen de meisjes af naar Groningen om het in Doezum op te gaan nemen tegen de MO11-1 van Fc. Grootegast

 

Fc Harlingen MO13 

Zaterdag staat voor MO13-1 een thuiswedstrijd tegen Zuidhorn MO13-1 op het programma. De MO13-2 zag de uitwedstrijd tegen Dokkum MO13-1 afgelast worden.

 

Fc Harlingen MO17

Tegen koploper SC Franeker MO17-1 kon de MO17-1 van fc Harlingen niet op en werd verloren met 1-9. Zaterdag reizen de meiden af naar Terschelling.

 

Fc Harlingen VR1

De Vrouwen 1 van fc Harlingen zetten de zegereeks voort en wisten St. Annaparochie VR2 met 3-5 te verslaan. Zaterdag reizen de Vrouwen af naar Leeuwarden voor de wedstrijd tegen Leeuwarder Zwaluwen VR2. Deze wedstrijd begint om 15.30 uur.

|Doorsturen

BuienradarAgenda