Voetbal

Meisjes- en vrouwen overzicht fc Harlingen

Met maar liefst vier meisjesteams en een dames elftal is er voor elk meisje een plek om met plezier te spelen. Eens kijken wat ze afgelopen week hebben gepresteerd en wat er komende week op het programma staat:

De meisjes van MO11-1 zijn opnieuw ingedeeld door de KNVB en beginnen aankomende zaterdag met de vierde fase. Ze blijven spelen in de eerste klasse, maar nu tegen andere MO11-1 teams. Hun eerste wedstrijd is thuis. Om 11.15 uur nemen ze het op tegen Wardy MO11-1.

Fc Harlingen MO13-1 blijft de koploper in de eerste klasse met vijf overwinningen uit acht wedstrijden. Na een kleine uitglijder vorige week zijn ze vastberaden om zaterdag weer te schitteren. Tegen SJO Warga WWS MO13-1 zullen ze alles geven voor hun zesde overwinning. De wedstrijd begint om 9 uur in Harlingen.

Ondertussen hebben de meiden van MO13-2 hun eerste punten binnen. Na een vroege aftrap in Damwoude tegen SJO Broekster Walden MO13-1, behaalden ze een welverdiende 0-3 overwinning. Zaterdag staat de uitwedstrijd tegen MKV MO13-2 op het programma.

De aanstaande wedstrijd tussen fc Harlingen MO17-1 en Workum MO17-1 belooft een spannende strijd te worden. Met minimale verschillen tussen de teams en beide die de punten hard nodig hebben, staat er veel op het spel. De aftrap zaterdag is om 11.00 uur en we verwelkomen natuurlijk graag publieke steun langs de zijlijn.

De Vrouwen 1 van fc Harlingen hebben afgelopen zaterdag een belangrijke overwinning behaald. In een uitwedstrijd werd Beetgum VR1 verslagen met 0-3. Afgelopen woensdagavond kwam Leovardia VR1 op bezoek en deze wedstrijd eindigde in een 5-1 overwinning voor fc Harlingen. Zaterdag komt koploper AVC VR1 naar Harlingen. In november vorig jaar werd de uitwedstrijd met 3-0 verloren. Kunnen de Vrouwen 1 van fc Harlingen voor een stunt kunnen zorgen? De wedstrijd begint om 14.00 uur.

|Doorsturen

BuienradarAgenda