Voetbal

Meisjes- en vrouwen overzicht fc Harlingen

Met maar liefst vier meisjesteams en een dames elftal is er voor elk meisje een plek om met plezier te spelen. Eens kijken wat ze afgelopen week hebben gepresteerd en wat er komende week op het programma staat:

Fc Harlingen MO11 

In afwachting op de nieuwe indeling die de KNVB binnenkort bekend gaat maken, trainen de meisjes elke maandag en woensdag van 17.30 tot 18.30 uur lekker door.

 

Fc Harlingen MO13 

Tegen SJO DFC MO13-1 werd er door fc Harlingen MO13-1 verloren met 5-1. Hoewel de nummers twee en drie nu wel dichterbij kruipen is fc Harlingen nog steeds koploper in de eerste klasse. Zaterdag 6 april staat de volgende competitiewedstrijd op het programma maar daarover later meer. Ondertussen hebben de meiden van MO13-2 bijna een punt behaald. In een zinderende wedstrijd waarbij het lange tijd gelijk opging, wist Birdaard MO13-1 uiteindelijk het doel slechts één keer meer te treffen dan de fc meiden, waardoor de eindstand 3-4 werd. Aanstaande zaterdag spelen ze een uitwedstrijd om 9 uur 's ochtends in Damwoude tegen SJO Broekster Walden MO13-1.

 

Fc Harlingen MO17

De eerstvolgende wedstrijd voor MO17-1 is zaterdag 6 april maar daarover later meer.

 

Fc Harlingen VR1

Tegen DTD VR1 werd er afgelopen zaterdag door de Vrouwen 1 van fc Harlingen verloren. Het is de vierde wedstrijd zonder overwinning en fc Harlingen zal zaterdag 30 maart aan de bak moeten tijdens de uitwedstrijd tegen Beetgum VR1. Deze wedstrijd wordt gespeeld op Sportpark It Bosk en begint om 14.30 uur.

|Doorsturen

BuienradarAgenda