Voetbal

Meetraindagen:
Speel jezelf in de kijker bij fc Harlingen

Terwijl het huidige voetbalseizoen nog in volle gang is, kijkt fc Harlingen alvast vooruit naar het seizoen 2024-2025. Een nieuw seizoen waarin fc Harlingen start met een MO11, MO13, MO15 én een MO17. Heb jij de ambitie om (weer) op voetbal te gaan? Doe dan mee met de meetraindagen meisjesvoetbal.

Wanneer? 

Met een MO11, MO13, MO15 en MO17 biedt fc Harlingen het nieuwe seizoen voetbal voor meisjes aan voor alle leeftijden. Fc Harlingen nodigt alle meisjes met een passie voor voetbal uit om deel te nemen aan de meetraindagen. Deze dagen zijn op woensdagavond 17 en 24 april, en op woensdagavond 22 en 29 mei. Tijdens de meetraindagen kun je jouw talent laten opvallen bij één van de scouts van fc Harlingen. En het maakt niet uit hoe goed je bent of hoeveel ervaring je hebt, ieder meisje van 7 tot en met 17 jaar is meer dan welkom.

 

Aanmelden

Wil je meedoen of heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar: jeugdvoorzitter@fc-harlingen.nl. Vermeld daarin duidelijk je naam, leeftijd en eventueel je huidige club en team. Je krijgt altijd een bevestiging van je aanmelding en meer informatie over bijvoorbeeld de tijden.

 

Over fc Harlingen

Fc Harlingen is een voetbalclub in Harlingen, met een sterke toewijding aan de ontwikkeling en plezier van jeugdvoetbal. Met de introductie van nieuwe meisjesteams voor het seizoen 2024-2025, streeft de club ernaar om meisjes van alle leeftijden de kans te bieden om te schitteren op het voetbalveld. Voor meer informatie over de meetraindagen en fc Harlingen, bezoek de website: www.fc-harlingen.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda