Sport

Komt de nieuwe Beethoven uit Harlingen?

En weer tien toppers die hun eerste cursus muziek en dansen bij Hosanna hebben afgerond. Met zoveel talent in onze stad kan het bijna niet meer missen of de nieuwe Beethoven is inmiddels geboren. Juf Stéfanie Bes heeft het er in ieder geval maar druk mee. 

Vorig jaar is cmv Hosanna gestart met de peuter- en kleutermuziekcursus voor kinderen in de leeftijd van drie tot zes jaar. Voor de derde keer op rij kwam er acht weken geleden een nieuwe groep kinderen elke week op dinsdag of vrijdag gezellig meedoen. Iedere les maken ze kennis met nieuwe instrumenten en aan de hand van spelletjes en kinderliedjes wordt er volop muziek gemaakt en gedanst. 

De cursus krijgt steeds meer belangstelling en daarom komt er na de meivakantie een vervolg. Is de cursus al een keer gevolgd, dan is het geen probleem om vaker mee te doen. De lessen worden steeds anders ingevuld. Informatie of aanmelden kan via hosanna-harlingen@hotmail.com. 

Er lopen op dit moment veel projecten bij Hosanna zoals AMV Danse & Music, BSO muziek op de kinderopvang, colorguard trainingen voor oud-leden, schoolprojecten en het meedoen aan het Nij Talent Orkest Harlingen. Bovendien deed de vereniging ook actief mee aan het G-sport/muziek project voor mensen met een beperking. En dat allemaal naast de reguliere onderdelen. Kortom, bij Hosanna slaan ze op de trom en is er volop beweging. 

|Doorsturen

BuienradarAgenda