Voetbal

Jeugdoverzicht fc Harlingen

Dit keer geen overzichtje van wat de jeugdteams van fc Harlingen beleefd hebben maar een kleine sneakpeek naar wat er komen gaat. Het is nog meivakantie maar de laatste periode tot de zomerstop staat op het punt van beginnen. Een laatste fase waarin voor de vele teams nog alles mogelijk is en waarin nog veel te behalen valt.

Fc Harlingen JO11-JO12

De jongens van JO11-1 staan op een keurige derde plaats in de eerste klasse. Dit weekend spelen ze nog niet maar het weekend daarop staat de stadsderby tegen Zeerobben JO11-1 op het programma. Wat voorheen de JO10-1 was, is na de voorjaarsvakantie overgegaan naar een JO11-2. De spelertjes hadden meer uitdaging nodig en dit werd opgemerkt door de jeugdcommissie. Met louter Leeuwarder clubs spelen zij in een kleine competitie met in totaal vier clubs. De JO12-1 heeft nog twee wedstrijden te gaan en omdat het onderling zo dicht op elkaar zit kan het nog alle kanten op.

 

Fc Harlingen JO13-JO15

Met tegenstanders in onder andere Flevoland en de Noordoostpolder maken de jongens van JO13-1 behoorlijk wat kilometers. Nog drie wedstrijden te gaan waarbij ze de middenmoot misschien in kunnen ruilen voor een plaatsje boven in de ranglijst. Wie al wekenlang bovenaan staan zijn de jongens van JO15-1. Met nog twee thuis- en één uitwedstrijd voor de boeg wordt het een spannende ontknoping want ook hier zijn de verschillen minimaal.

 

Fc Harlingen JO17-JO19

De JO17-1 kent een zwaar seizoen waarin de vele blessures hun parten speelt. Desondanks blijven ze voor elke wedstrijd strijden. De jongens van JO17-2 bezetten plek vijf en hebben nog aardig wat wedstrijden voor de boeg. En dan de JO19-1, dit seizoen uitkomend in de hoofdklasse. Zij hebben alleen nog de uitwedstrijd tegen Workum JO19-1 op het programma staan. Daar waar Workum speelt om het kampioenschap wil fc Harlingen JO19-1 deze competitie met winst afsluiten.

 

Meedoen

Lees je dit en denk je, ik wil ook heel graag voetballen? Alleen of samen met een vriendje/vriendinnetje? Twijfel dan niet en kom gewoon langs. En het maakt niet uit hoe goed je bent of hoeveel ervaring je hebt, iedereen van 7 tot en met 17 jaar is meer dan welkom! Juist deze laatste fase is de perfecte kans om vrijblijvend te komen proberen en lekker mee te doen. Fc Harlingen wil iedereen de kans geven om mee te trainen en het plezier van het voetballen te laten ervaren, dus kom langs en doe mee! Meer info over bijv. de trainingsdagen vind je op onze website https://www.fc-harlingen.nl/teams/ of neem contact op met Dirk Hiemstra.

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda