Jeugdoverzicht fc Harlingen

Een klein overzichtje van wat de jeugdteams van fc Harlingen afgelopen weekend beleefd hebben. Voor specifieke details over de meisjeswedstrijden verwijzen we graag naar het meisjesoverzicht.

Fc Harlingen JO11-JO12

In Franeker bleef het spannend tot in de laatste minuut maar de goals bleven uit. De uitwedstrijd van fc Harlingen JO11-1 tegen SC Franeker JO11-2 eindigde in 0-0. Bij JO11-2 was dit wel anders, zij speelden 4-2 tegen Blauw Wit JO11-4. Een nipt verlies was er voor JO12-1. Lang leek het op een gelijkspel uit te draaien in de thuiswedstrijd tegen Workum JO12-1 maar in de laatste minuut werd het toch nog 2-3.

Fc Harlingen JO13-JO15

De jongens van JO13-1 reisden helemaal af naar Emmeloord en wisten een puntje te pakken tegen Flevo Boys JO13-2. Het werd 1-1. Een belangrijke overwinning voor JO15-1. Door de winst van 1-3 tegen LAC Frisia JO15-2 blijven ze koploper in de competitie.

Fc Harlingen JO17-JO19

De verslagenheid bij fc Harlingen JO17-2 was groot na afloop van de wedstrijd tegen Trynwalden JO17-2. Fc Harlingen kreeg de kansen en Trynwalden de doelpunten. Het werd 2-0. Donderdag 2 mei spelen ze een thuiswedstrijd waarbij Blauw Wit JO17-6 de tegenstander is. De wedstrijd begint om 18.30 uur. De jongens van JO17-1 spelen aanstaande dinsdagavond om 19.00 uur een thuiswedstrijd en ontvangen Scharnegoutum JO17-1. Fc Harlingen JO19-1 wist afgelopen zaterdag de reeks van vier nederlagen te beëindigen. Het hoofdklasse duel tegen SC Bolsward JO19-1 eindigde in een 2-0 overwinning. Dinsdagavond heeft JO19-1 de thuiswedstrijd tegen FVC JO19-1 verloren met 1-3.

Programma

Vanwege Koningsdag en de meivakantie zijn er geen of weinig wedstrijden voor de jeugd. Hooguit een aantal inhaalwedstrijden. Hou de Facebook- en Instagram-pagina's van fc Harlingen goed in de gaten, zo mis je nooit een wedstrijd.