Voetbal

Jeugdoverzicht fc Harlingen

De O7 tot en met de O12 spelen in vier korte fasen en op basis van de resultaten volgt na iedere fase een herindeling. Fase drie is nu voorbij en deze week worden de nieuwe competitie indelingen voor fase vier bekend gemaakt door de KNVB. Uiteraard komen we daar volgende week op terug. Nu eerst een klein overzicht van afgelopen weekend:

Fc Harlingen JO11 en JO12

In de eerste klasse had JO11-1 het af en toe zwaar maar ze hebben veel geleerd. Nu afwachten wat de nieuwe indeling in petto heeft voor ze. JO12-1 wist de laatste thuiswedstrijd tegen Wykels Hallum JO12-1 zeer overtuigend te winnen met 9-1. Hiermee eindigen ze op een hele mooie vierde plaats.

 

Fc Harlingen JO13 en JO15

Het thuispubliek zag een zeer spannende wedstrijd tussen fc Harlingen JO13-1 en Workum JO13-1. Beide teams gingen voor de winst en het was fc Harlingen die aan het langste eind trok. De wedstrijd eindigde in een 1-0 overwinning. Ook JO15-1 speelde een zeer spannende wedstrijd. In Leeuwarden werd er gestreden tegen de Leeuwarder Zwaluwen JO15-2 en fc Harlingen wist deze met 1 doelpunt verschil te winnen. Met een 2-3 eindstand blijven de jongens koplopers.

 

Fc Harlingen JO17 en JO19

Waar er eerder in de competitie van Workum JO17-2 met 4-0 werd verloren trok fc Harlingen JO17-2 nu de zege naar zich toe en wist met 2-1 te winnen. Door deze winst staan ze nu samen met FVC JO17-1 bovenaan. Zowel de JO17-1 als de JO19-1 hadden geen competitiewedstrijd.

 

Programma fc Harlingen

Komend weekend geen jeugdwedstrijden thuis. De enige wedstrijd die gespeeld gaat worden is een uitwedstrijd van de JO17-1. Zij nemen het zaterdag in Menaam op tegen DFC JO17-1.

|Doorsturen

BuienradarAgenda