Voetbal

Jeugdoverzicht fc Harlingen

Het is vakantie en dat was duidelijk te zien afgelopen weekend. Enkel en alleen fc Harlingen JO17-2 speelde een ingelaste competitiewedstrijd. Op de trainingsvelden daarentegen is het wel een drukte van belang want het mag dan wel vakantie zijn, de trainingen gaan gewoon door. 

Fc Harlingen JO17

SJO RSC is ontstaan door samenwerking tussen de dorpen Ryptsjerk, Suwald en Tytsjerk. Het nieuwe JO17-1 team is vorige week de competitie van fc Harlingen JO17-2 ingestroomd en nadat de wedstrijd in eerste instantie werd afgezegd door de tegenstander, ging hij even later gelukkig wel door. En dus vertrok fc Harlingen afgelopen zaterdag in alle vroegte naar Suwald. Op een zwaar te bespelen veld heeft fc Harlingen de uitwedstrijd tegen SJO RSC JO17-1 met 0-1 weten te winnen. Met deze uitslag staat fc Harlingen nu bovenaan in de competitie. De eerstvolgende wedstrijd is pas op zaterdag 2 maart, tegenstander voor de uitwedstrijd is dan Workum JO17-2.

 

Fc Harlingen JO19-1

Zaterdag speelt fc Harlingen JO19-1 een oefenwedstrijd tegen Nijland 2. Het betreft een uitwedstrijd. De volgende tegenstander in de hoofdklasse competitie voor fc Harlingen JO19-1 is SV Oosterwolde.

|Doorsturen

BuienradarAgenda