Voetbal

Jeugdoverzicht fc Harlingen

Verlies, royale overwinningen, afgelastingen maar bovenal veel plezier. Dit en nog veel meer bij de jeugdteams van fc Harlingen. Een klein overzicht:

Fc Harlingen JO7-JO8-JO9-JO10

Vanwege de voorjaarsvakantie heeft de KNVB de jongste jeugdteams twee speelrondes vrijaf gegeven, zodoende spelen deze teams dus de komende twee weekenden even geen competitie. 

 

Fc Harlingen JO11 en JO12

Na drie gespeelde wedstrijden eindelijk de drie punten in de eerste klasse voor fc Harlingen JO11-1. De thuiswedstrijd tegen Makkum JO11-1 werd met 6-0 gewonnen. In Sneek nam JO12-1 het op tegen de nummer twee LSC JO12-1 en er werd met 3-1 verloren. 

 

Fc Harlingen JO13 en JO15

De wedstrijd van JO13-1 tegen Oeverzwaluwen die aanvankelijk op zaterdag gepland stond ging niet door. Gelukkig konden de jongens deze afgelopen woensdag al inhalen. In Koudum werd het 1-8 voor de Harlingers. Na de royale winst op SC Berlikum vorige week was er nu ook weer winst voor de jongens van JO15-1. In de uitwedstrijd tegen Ternaard/Holwerd/Blija JO15-1 werd het 1-4.

 

Fc Harlingen JO17 en JO19

Ook een royale overwinning voor fc Harlingen JO17-2 in de thuiswedstrijd tegen FVC JO17-1. Het duel is geëindigd in 7-1. Fc Harlingen JO19-1 heeft Harkemase Boys JO19-1 met 0-2 verslagen en pakt hiermee de eerste drie punten in de Hoofdklasse. Volgende tegenstander voor fc Harlingen JO19-1 is SV Oosterwolde. De teams spelen tegen elkaar op zaterdag 2 maart op Sportpark Vierkantsdijk. Noteer deze datum dus alvast in de agenda.

 

Een rustige periode breekt aan wat betreft de jeugdwedstrijden. De KNVB heeft zoveel mogelijk rekening gehouden met de schoolvakanties en dus zijn er de komende twee weekenden weinig competitiewedstrijden. Maar het is altijd goed om iedereen op de hoogte te houden van de ontwikkelingen en gebeurtenissen binnen de jeugdafdeling van fc Harlingen en dus is er volgende week gewoon weer een jeugdoverzicht.

|Doorsturen

BuienradarAgenda