Voetbal

Jeugdoverzicht fc Harlingen

Kansen over en weer, een bittere nasmaak, veel gejuich, plezier en krachtmeting. Dit en nog veel meer bij de jeugdteams van fc Harlingen. Een klein overzicht:

Fc Harlingen JO7-JO8-JO9-JO10

Zaterdag wordt alweer de vierde ronde gespeeld en dan neemt JO8-1 het al vroeg op in een uitwedstrijd tegen St. Annaparochie JO8-1. JO9-1 speelt ook een uitwedstrijd en reist af naar Bolsward en JO10-1 is een speelronde vrij.

 

Fc Harlingen JO11 en JO12

Tegenstander Sneek Wit Zwart JO11-1 bleek te sterk voor de jongens van JO11-1. Het werd 1-7. Na de flitsende start werd er dit keer door JO12-1 verloren. Tegen CVO/Ouwe Syl JO12-1 werd het 6-1.

 

Fc Harlingen JO13 en JO15

Met kansen over en weer was het Makkum JO13-1 die er met de winst vandoor ging. JO13-1 eindigde de thuiswedstrijd met 0-2. De jongens van JO15-1 waren op dreef tegen SC Berlikum JO15-1. De Harlingers wisten met maar liefst 7-2 te winnen.

 

Fc Harlingen JO17 en JO19

Een bittere nasmaak voor JO17-2 na een veelbelovende start met een 1-0 voorsprong, maar uiteindelijk eindigde de wedstrijd tegen FC Birdaard in een teleurstellende 1-3 nederlaag. In een herhaling van een eerdere confrontatie stond JO17-1 tegenover Mulier JO17-1, waarbij Mulier eerder de kampioenswedstrijd met 1-0 had gewonnen. Deze keer bleef de spanning tot de laatste minuut, maar eindigde de wedstrijd in een gelijkspel van 1-1. Het hoofdklasse duel van JO19-1 tegen Dokkum JO19-1 was een ware krachtmeting. Beide teams toonden ongekende passie op het veld, maar het was Dokkum dat aan het langste eind trok en de drie punten bemachtigde met een 0-1 overwinning.

 

Zaterdag wagen de meeste teams van fc Harlingen zich aan uitwedstrijden in Friesland, waardoor het aan het thuisfront, met slechts vier wedstrijden, relatief rustig is. Desondanks belooft het een boeiende dag te worden, want met onder andere eerste klasse voetbal en een regioderby op het programma wordt het toch weer de moeite waard om langs te komen. De inzet en passie op het veld zullen ongetwijfeld weer voor spannende momenten zorgen.

|Doorsturen

BuienradarAgenda