Voetbal

Jeugdoverzicht fc Harlingen

Een koude start voor de jeugdteams van fc Harlingen afgelopen zaterdag maar de kop is eraf en de competitie is weer volop bezig. Een klein overzicht:

Fc Harlingen JO7-JO8-JO9-JO10

De trainingen zijn hervat en ook de eerste wedstrijden zijn gespeeld. Zaterdag wordt de tweede ronde gespeeld en dan neemt JO8-1 het in een thuiswedstrijd op tegen SJO AVC/Tzummarum JO8-1. JO9-1 speelt een uitwedstrijd in Franeker en JO10-1 is een speelronde vrij. Ben jij (of ken jij) iemand die ook van voetbal houdt? De teams kunnen JOU hulp wel gebruiken dus kom gerust langs voor een gratis en vrijblijvende training. De trainingen zijn op woensdagmiddag van 16.45 - 17.30 uur.

 

Fc Harlingen JO11 en JO12

De jongens van JO11-1 hadden met een griepgolf te maken en dus werd de hulp ingeschakeld van een aantal JO10-1 spelers zodat er tóch gespeeld kon worden. Tegen SC Joure JO11-2 werd er met 2-6 verloren. JO12-1 begint zaterdag aan de nieuwe competitie reeks en neemt het in een thuiswedstrijd op tegen de JO12-3 van LAC Frisia.

 

Fc Harlingen JO13 en JO15

Zowel de JO13-1 als de JO15-1 beginnen 3 februari pas met de competitie en zijn aankomend weekend nog vrij.

 

Fc Harlingen JO17 en JO19

Zowel voor de JO17-2 als de JO17-1 start de derde fase competitie volgende week pas. Maar stilzitten is achteruitgang en dus wordt er zaterdag een oefenwedstrijd thuis gespeeld tegen St. Annaparochie. De jongemannen van JO19-1 speelden ter voorbereiding op de Hoofdklassecompetitie een zeer nuttige oefenwedstrijd tegen de JO19-1van SC Franeker.

 

Zaterdag weer volop jeugdvoetbal in verschillende leeftijdscategorieën. Mis het niet en kom ook gezellig langs. De koffie en de warme chocomel staan klaar.

|Doorsturen

BuienradarAgenda