Voetbal

Jeugdoverzicht fc Harlingen

Met zoveel regen is het slechts afwachten wanneer de eerste afgelastingen binnen komen. Gelukkig beschikt fc Harlingen over twee mooie kunstvelden en kan er - na wat verschuivingen - ‘gewoon’ gevoetbald worden. En dit gebeurde dan ook volop afgelopen weekend. Hieronder een klein overzichtje van wat de jeugdteams van fc Harlingen afgelopen week gepresteerd hebben.

Fc Harlingen JO7-JO8-JO9-JO10

Competitiewedstrijden speelt JO7 nog niet maar het is geweldig om te zien hoe veel voetbalplezier deze kinderen tijdens hun trainingen beleven. En a.s. woensdag staat er een bijzondere training op het programma, namelijk De Pietentraining! De JO8 neemt het zaterdag bij Zeerobben op tegen de JO8-1. JO9-1 reist die dag af naar Franeker en JO10-1 mag naar Sneek.

 

Fc Harlingen JO11 en JO12

Verliezen is geen schande, daar leer je slechts van. En dat lieten de jongens van JO11-1 de tweede helft ook goed zien. Nadat ze met 0-4 achterstand de rust ingingen werd het toch nog 4-7 tegen een sterk St. Annaparochie JO11-1. JO12-1 wist in de laatste minuut toch nog de volle 3 punten in Bolsward te pakken. Het werd 1-2.

 

Fc Harlingen JO13 en JO15

In eigen huis werd FC Birdaard JO13-1 verslagen (7-4) en fc Harlingen JO13-1 pakte hiermee niet alleen de 3 punten maar ook de leiding in het klassement. JO15-1 liet de 2-0 voorsprong bijna uit hun handen glippen maar hield toch nog een puntje over tegen Scharnegoutum JO15-1. Het werd 2-2.

 

Fc Harlingen JO17 en JO19

JO17-1 behaalde een knappe overwinning van 1-2 in Joure tegen JO17-2 van SC Joure. Tegelijkertijd stond JO17-2 in eigen huis tegenover JO17-4 en slaagde erin de wedstrijd met 3-1 te winnen. De jongemannen van JO19-1 wisten overtuigend van Minnertsga JO19-1 te winnen, het werd maar liefst 1-6. Van de coach van Minnertsga ontvingen ze zelfs complimenten voor hun volwassen spel op het veld.

 

Aanstaande zaterdag staan er slechts vier thuiswedstrijden op het programma bij fc Harlingen. Dat neemt niet weg dat de vele toegewijde vrijwilligers weer klaar staan om er weer een mooie zaterdag van te maken.

|Doorsturen

BuienradarAgenda