Voetbal

Jeugdoverzicht

Er was afgelopen zaterdag sprake van een wel erg mager vakantie-inhaalprogramma en dus pikken we er slechts één opvallende wedstrijd uit: Zeerobben JO17-2 tegen Ouwe Syl JO17-1. 

Dat werd namelijk een thriller in de subtop van de 1e klasse, die eindigde in een prachtig 4-4 gelijkspel. En het ging echt wel ergens om, want deze beide ploegen strijden om de aansluiting met koploper Sneek Wit Zwart JO17-1. Laatstgenoemde werd daarmee misschien wel de grote winnaar, want als de achtervolgers punten laten liggen, loopt je zelf uit zonder te spelen. Het deed allemaal niks af aan de boeiende en sportieve strijd die Zeerobben en Ouwe Syl leverden. Het publiek genoot met volle teugen.

Vermeldenswaard feitje rond deze wedstrijd is nog dat speler Sofian Rouji (op de foto van Wies Procee acrobatisch in actie) zowel in het veld als aan de zijlijn geconfronteerd werd met familie. Zijn vader was namelijk aangewezen als scheidsrechter en zijn oom Abdelhak Zoundri coachte als leider langs de lijn. Hoezo, Zeerobben een familieclub?

 

De stand bovenin deze 1e klasse is nu als volgt:

1. Sneek Wit Zwart JO17-1 6 – 18

2. SDS JO17-1                            8 – 15

3. Blauw Wit JO17-2                    5 – 13

4. Ouwe Syl JO17-1                     6 – 13

5. Zeerobben JO17-2                     6 – 13

6. Hardegarijp JO17-1                   8 – 13

|Doorsturen

BuienradarAgenda