Voetbal

Jeugdjournaal Zeerobben

Het loopt nu toch echt richting einde van het seizoen. Veel teams zijn al klaar. Sommige teams trainen alvast in de nieuwe samenstelling voor het komende seizoen. Anderen hebben al zomerstop en wachten op de familiedagen die nog komen gaan. 

JO17

Binnen de JO17-groep kwam alleen JO17-2 in actie. Zij speelde haar laatste wedstrijd van deze competitie tegen Mulier en wonnen met 0-1. En daarmee laten zij de directe concurrent achter zich en eindigen op een keurige tweede plaats in een competitie met hoofdzakelijk standaardteams. 

 

JO13

Bij de JO13 groep kwam alleen JO13-1 in actie. Zij speelde thuis tegen De Wilper Boys en kwamen niet verder dan een 1-1 gelijkspel. 

 

JO12

Voor JO12-1 zijn de laatste loodjes best zwaar. Zij begonnen goed in de hoofdklasse maar verloren uiteindelijk de laatste twee wedstrijden tegen respectievelijk fc Burgum en Franeker. De competitie wordt afgesloten met een vierde plaats. 

 

De meiden

Bij de meiden kwam MO17-1 nog in actie. Zij speelden afgelopen maandagavond tegen Oosterlittens en behaalden een verdienstelijk punt door met 2-2 gelijk te spelen. En ook MO15-1 kwam nog in actie. Zij waren al kampioen maar wonnen ook de laatste wedstrijd van deze competitie door met 0-1 van ONT te winnen. En daarmee wordt een fantastisch seizoen afgesloten. Zij maken zich op voor de Final League die op 8 juni gespeeld gaat worden. Zeerobben speelt dan tegen Noordscheschut, FC Assen, Zwaagwesteinde, De Blesse en VEV ’67.

 

JO10

JO10-2 alle wist de alle wedstrijden te winnen. Geen kampioenschap dus met schalen en/of bloemen maar een eervolle vermelding is voor dit team wel op z’n plaats. 

 

De dag van morgen 

De laatste stuiptrekkingen morgen op het Oostersportpark als het om competitievoetbal gaat. Er worden nog vier wedstrijden gespeeld. JO11-2, JO10-1, JO14-2 en MO17-1 komen nog een keer in actie. Voor al deze voetballers is zaterdag gewoon weer de mooiste dag van de week.

|Doorsturen

BuienradarAgenda