Voetbal

Jeugdjournaal Zeerobben

We gaan alweer richting het einde van de competitie. Afgelopen zaterdag was het dan nog één keer volle bak op het Oostersportpark. Voor veel teams zit de competitie erop. Een aantal teams moeten nog wat inhaalwedstrijden spelen. Wie afgelopen zaterdag aanwezig was zal moeite hebben met het feit dat het seizoen er nagenoeg op zit. Het was weer volop genieten.

JO19

Voor JO19-1 staat er niets meer op het veld. Alleen de nummer een blijft in de divisie spelen. De overige teams kunnen zich vrij gaan inschrijven voor hoofdklasse etc. Ondanks een vroege voorsprong verloor JO19-1 met 2-3 van Helpman. 

 

JO17

JO17-1 heeft de competitie afgesloten met een 2-0 overwinning op Zeeburgia avv en daarmee sluit JO17-1 een meer dan uitstekend seizoen af met een vierde plaats in divisie 6. JO17-3 won met 4-3 van Stiens en sluit het seizoen af met een keurige vierde plaats in de 3e klasse. 

 

JO15

Na een 3-1 voorsprong moest JO15-1 uiteindelijk genoegen nemen met een gelijkspel (3-3) tegen sc Joure.

 

JO14

En ook voor JO14-1 zit de competitie erop. Zij wonnen de laatste wedstrijd in Leeuwarden van MKV met 2-3 en eindigde op de derde plaats. JO14-2 kwam duidelijk tekort tegen Tzum en verloor met 9-3. 

 

JO13

JO13-1 ging tegen Niekerk kopje onder en verloor met 5-0. Ook verlies voor JO13-2. Het werd 1-2 voor Woudsend. Lang leek het erop dat JO13-3 de wedstrijd zou verliezen tegen CVVO. Maar de 1-4 achterstand werd omgebogen in een 5-4 overwinning en dat zorgde voor veel lachende gezichten. 

 

JO12

De paar weken rust hebben JO12-1 geen goed gedaan. Afgelopen zaterdag werd er thuis met 2-6 van fc Burgum verloren en afgelopen dinsdag werd er nipt met 2-1 van koploper FVC verloren. Nog één wedstrijd te gaan tegen Franeker. 

 

JO11

Door de belangrijke 2-9 overwinning op Bolsward was het kampioenschap voor JO11-1 al een feit maar dat nam niet weg dat de jongens de laatste stadsderby van dit seizoen ook gewonnen werd. En dat gebeurde. Zeerobben won met 4-0 van fc Harlingen en is ongeslagen kampioen. Ook een mooie overwinning voor JO11-2 in de derby tegen Franeker. Zeerobben won met 1-3. 

 

De dag van morgen 

Zoals gezegd loopt de competitie ten einde. Hier en daar worden nog wat inhaalwedstrijden gespeeld en sommige teams hebben zich nog ingeschreven voor een aantal jeugdtoernooien. Daarom zijn er morgen slechts vier thuiswedstrijden en spelen de Waddenrobkes hun wedstrijdjes voor de landencompetitie. Voeg daarbij echter de vijf uitwedstrijden, dan is de zaterdag gewoon weer de mooiste dag van de week.

|Doorsturen

BuienradarAgenda