Voetbal

Jeugdjournaal Zeerobben

Het was afgelopen zaterdag de zaterdag van de herstart. Na een paar weken winterstop begon voor veel teams de competitie (derde fase) weer. Nog niet voor iedereen. De bovenbouw hervat morgen of 4 februari de competitie weer.

JO12-2 won de eerste wedstrijd in de derde fase met 2-1 van Sneek Wit Zwart. (Foto: Frans Bode)

JO17

JO17-1 begint morgen de competitie weer met een uitwedstrijd tegen GVAV Rapiditas uit Groningen. Ter voorbereiding hierop oefenden ze afgelopen zaterdag tegen Frisia JO17-1 en ondanks het feit dat Frisia nog een divisie hoger speelt won Zeerobben keurig met 3-1.

JO15

Ook voor JO15-1 begint morgen de zware competitie in de zesde divisie weer met een thuiswedstrijd tegen vv Heerenveen. Afgelopen zaterdag ging de oefenwedstrijd tegen Joure met 0-2 verloren.

JO12

JO12-1 had afgelopen zaterdag nog vrijaf maar begint morgen ook aan de derde fase van de competitie met een thuiswedstrijd tegen Bolsward. JO12-2 kende een prachtige zaterdag. In de tweede fase nagenoeg alles verloren maar dan in de derde fase sterk beginnen en meteen een 2-1 overwinning boeken op Sneek Wit Zwart. Dat smaakt naar meer. 

JO11

JO11-1 kwam nog niet in actie en beginnen morgen aan de competitie met een thuiswedstrijd tegen SJO Oudega/HJSC/Heeg. JO11-2 kwam al wel in actie en won de thuiswedstrijd tegen St. Annaparochie met 3-0. Morgen de uitwedstrijd tegen Blija.

JO10/JO9/JO8

Ook deze groep begon weer met de competitie maar hier worden geen uitslagen en standen bijgehouden omdat het volgens de richtlijnen van de KNVB bij deze groep draait om het vergroten van het spelplezier van de pupillen. Wel kan nog vermeld worden dat JO8-2 als nieuw team haar eerste wedstrijd in competitieverband speelde tegen Tzum en dat ging uitstekend.

De dag van morgen

Het is deze week met 9 thuiswedstrijden voor de jeugd iets minder druk dan andere zaterdagen. Gezien het feit dat de verbouwing van de kleedaccommodatie nog steeds niet achter de rug is, is dat misschien ook wel beter. Hoe dan ook blijft zaterdag de mooiste dag van de week.

|Doorsturen

BuienradarAgenda