Voetbal

Jeugdjournaal

In verband met de meivakantie waren er maar weinig wedstrijden de afgelopen twee weken. Vanaf morgen is dat weer anders. Dan beginnen we aan de laatste fase van de competitie 2023-2024. Voor veel teams nog een spannende fase. 

JO19

Ondanks een vroege voorsprong lukte het JO19-1 niet om de punten mee naar Harlingen te nemen. In Burgum werd van de plaatselijke fc met 7-4 verloren. Morgen wederom een uitwedstrijd. Dan uit naar Groningen om te spelen tegen Be Quick 1887.

 

JO17

Bij de JO17 kwam alleen JO17-3 thuis in actie tegen Frisia. De wedstrijd eindigde zoals die ook begonnen was. Het bleef 0-0 dus. Morgen spelen JO17-1 en JO17-2 thuis en gaat JO17-3 naar Minnertsga. JO17-1 treft in FC Amsterdam een interessante tegenstander.

 

JO15

JO15-1 kwam afgelopen zaterdag in actie tegen waterpoort Boys en wist nipt met 0-1 te winnen maar dat levert ook drie punten op. 

 

De dag van morgen 

De meivakantie is dus afgelopen en daarom weer een volledig programma morgen. Maar liefst dertien thuiswedstrijden en dertien uitwedstrijden staan er op het programma. Voeg daarbij ook nog eens de Waddenrobkes en iedereen weet weer dat zaterdag de mooiste dag van de week is. 

|Doorsturen

BuienradarAgenda