Voetbal

Jeugdjournaal

Eigenlijk is het jammer dat straks de competitie voor veel teams alweer afgelopen is. Afgelopen weekend bleek maar weer eens wat het toch heerlijk is om onder een heerlijk lente zonnetje te voetballen. De sfeer was dan ook uitstekend. De resultaten niet altijd. 

JO19

Na het knappe gelijkspel tegen GRC uit Groningen stond er afgelopen weekend alweer een zware wedstrijd op het programma. Koploper ACV uit Assen kwam op bezoek op het Oostersportpark. Zeerobben kwam al vroeg in de wedstrijd op een 0-1 achterstand en wat de mannen daarna ook probeerden, de gelijkmaker viel niet. Daarom een 0-1 verlies. Morgen op bezoek in Leek bij VEV ’67. 

 

JO17

Na twee overwinningen op rij in de divisie 6 was er afgelopen weekend een 3-0 nederlaag tegen de nummer 2 DVS ’33 uit Ermelo. Het blijft een elke week maar weer knokken voor elk punt en dat levert tot nu toe een keurige zevende plaats op. Voor JO17-2 stond er een belangrijk potje op het programma. Een stadsderby wil je niet verliezen namelijk en dat deden ze dan ook niet. Een beter Zeerobben won met 5-2 van fc Harlingen. JO17-3 kwam in de wedstrijd tegen Deinum sterk terug na een 1-3 achterstand. Het werd uiteindelijk nog 3-3.

 

JO15

JO15-1 kwam er op Urk niet aan te pas en verloor met 7-1. 

 

JO14

Voor JO14-1 stond een dagje Ameland op het programma. Het werd een doelpuntrijke wedstijd tegen Geel Wit maar leverde geen punten op. Geel Wit won met 6-3. JO14-2 boekte een fraaie 4-0 overwinning op Blauw Wit en klimt op naar de derde plaats op de ranglijst. 

 

JO13

Net niet voor JO13-1, maar wat een wedstrijd. In en tegen Hardegarijp werd met 6-5 verloren. JO13-2 verloor thuis met 0-3 van LSC en verlies was er ook voor JO14-3 dat met 4-2 verloor van SJO Vidosa.

 

JO12

JO12-1 is goed gestart in de hoofdklasse. Na de winst op St. Annaparochie werd er afgelopen zaterdag met maar liefst 8-2 van SJO Broekster Walden. Morgen de derby tegen Franeker. Altijd mooie potjes. 

 

JO11

Wederom een overwinning voor JO11-1. Dit keer werd er met 6-2 van Franeker gewonnen. JO11-2 moest in de thuiswedstrijd de punten aan SJO AVC/Tzummarum laten. Het werd 0-2. Een spannende wedstrijd werd door JO11-3 met 1-2 verloren van Hielpen.

 

De dag van morgen 

De meivakantie staat bijna weer voor de deur maar eerst hebben we nog een volle zaterdag voetbal op het Oostersportpark met weer met tien thuiswedstrijden voor de jeugd en natuurlijk de Waddenrobkes. Zaterdag is en blijft dus de mooiste dag van de week.

|Doorsturen

BuienradarAgenda