Voetbal

Jeugdjournaal

Het was lang geleden dat er geen enkele wedstrijd op het Oostersportpark was op de zaterdag. Maar afgelopen zaterdag was dat wel het geval. De Robbenplaat was ’s middags wel open en veel mensen kwamen oud papier brengen maar voor de rest heerste er een serene rust. Iedereen dus weer klaar voor de dag van morgen.

Dan wordt er een start gemaakt met vierde fase voor de onderbouw. Zeerobben gaat dat wederom doen met een extra team. Vanuit de Waddenrobkes konden zes spelers doorgeschoven worden waardoor er inmiddels al een JO8-4 ingeschreven kon worden. En die worden meteen voor de leeuwen geworpen. Niet de eerste wedstrijd in de JO8 lekker thuis op vertrouwd terrein of in de omgeving van Harlingen voetballen. Nee, meteen een uitwedstrijd op Terschelling voetballen. Zij gaan morgen met de snelboot richting Terschelling om hun allereerste wedstrijd in competitieverband te spelen tegen AVV uit Hoorn. Wat een belevenis. 

Overigens kwamen JO13-1 en JO13-3 afgelopen zaterdag nog wel in actie. JO13-1 verloor uit tegen Berlikum met 4-1 en JO13-3 moest het hoofd diep buigen voor Woudsend. Het werd 8-0. 

 

De dag van morgen 

Morgen weer een drukke voetbaldag bij Zeerobben met maar liefst veertien thuiswedstrijden. Voeg daarbij nog eens de Waddenrobkes en de weersverwachting en iedereen weet weer dat het weer een heerlijke zaterdag zal worden. Zaterdag is weer de mooiste dag van de week. 

|Doorsturen

BuienradarAgenda