Voetbal

Jeugdjournaal

In afwachting van de indeling voor de 4e fase was de onderbouw afgelopen zaterdag vrij. Ook komend paasweekend is er nagenoeg geen voetbal. Zodra de nieuwe indelingen bekend zijn zal ook het programma voor 6 april en later bekend worden. 

 

JO19

Er was goede hoop op een goede afloop van de wedstrijd van JO19-1 tegen Roden. Zeerobben kwam na de achterstand nog wel terug tot 3-4 maar toen was de tijd voorbij en dus weer geen punten voor JO19-1. 

 

JO17

JO17-1 blijft het goed doen in de divisie. Vorige week werd er in Zeist in blessuretijd verloren met 3-2 na een 2-1 voorsprong. Afgelopen zaterdag liet Zeerobben er in de thuiswedstrijd tegen Urk geen twijfel over bestaan. Zeerobben was heer en meester en won overtuigend met 7-0 en is weer terug in de top vijf.

 

JO14

In Leeuwarden speelde JO14-1 een doelpuntrijke wedstrijd maar kwam wel met lege handen thuis. Tegen Blauw Wit werd verloren met 8-4. Winst was er wel voor JO14-2 in de wedstrijd tegen Deinum. Zeerobben won met 3-1. 

 

JO13

In Opende leed JO13-1 een 6-2 nederlaag tegen ONT. Zowel Zeerobben JO13-2 als JO13-3 speelden een thuiswedstrijd terwijl JO13-3 eigenlijk een uitwedstrijd speelde…. Ze speelden namelijk tegen elkaar. Beide teams scoorden een keer en dus een keurige 1-1.  

 

De dag van morgen

Morgen begint het paasweekend en is er geen voetbal op het Oostersportpark. De teams JO13-1, MO17-1, JO13-3 spelen nog wel een uitwedstrijd. Toch zal voor velen ook deze zaterdag weer de mooiste dag van de week zijn. Hoe het volledige programma er voor zaterdag 6 april uit komt te zien is op dit moment nog niet bekend. 

|Doorsturen

BuienradarAgenda