Voetbal

Jeugdjournaal

Velen hebben er naar uitgekeken want vakantie is best wel leuk maar voetballen op de zaterdag is voor velen minstens net zo leuk. En dus was er na twee weken rust weer een volledig programma met alles erop en eraan. 

JO19

JO19-1 had een complete off-day zo leek het. Al vroeg in de wedstrijd keken ze tegen een 0-2 achterstand aan en uiteindelijk werd er met 1-7 van sc Joure verloren. Afgezakt naar de tiende plaats inmiddels in divisie 4. Morgen naar Balk die ook 3 punten uit drie wedstrijden heeft tot nu toe. 

 

JO17

Wat een stunt van JO17-1. Tegen de club waar ooit Frank Rijkaard en Ruud Gullit speelden (DWS afc uit Amsterdam) werd na een 2-0 achterstand toch nog met 2-3 gewonnen. Een geweldige prestatie van dit team dat morgen thuis speelt tegen koploper ONS. Geen punten dit keer voor JO17-2. Zij verloren met 0-2 van de koploper Scharnegoutum. Ook verlies voor JO17-3. Zij verloren in Leeuwarden met 4-2 van MKV.

 

JO15

Al vroeg in de ochtend de derby tegen Franeker voor de JO15-1. Na een 2-0 ruststand kwam Franeker nog terug tot 2-1 maar uiteindelijk won JO15-1 met 4-2 en staat keurig in de middenmoot. 

 

JO14

JO14-1 was veel te sterk voor Leovardia en won de uitwedstrijd met 3-9. En weer een overwinning voor JO14-2. Dit keer werd Frisia in Leeuwarden met 2-5 verslagen en staan de mannen keurig op een vierde plaats. 

 

JO13

Het was een spannende wedstrijd vroeg op de zaterdagochtend. Zeerobben keek tegen Marum tegen een 1-3 achterstand aan maar wist uiteindelijk nog een puntje uit het vuur te slepen door 3-3 te spelen. JO13-2 behaalde een mooie 1-3 overwinning op Joure. O13-3 verloor thuis met 1-9 van Oldeholtpade. 

 

JO12

Het was even slikken voor JO12-1. De koploper moest uit naar Makkum en verloor onverwachts met 2-1. Morgen nieuwe kansen in de thuiswedstrijd tegen GAVC.

 

JO11

JO11-1 speelde thuis tegen fc Harlingen. Altijd bijzondere wedstrijden met veel strijd. Ook deze ochtend. Zeerobben was met 6-2 te sterk. JO11-2 verloor uit bij L. Zwaluwen met 4-1. Tenslotte kwam JO11-3 met een verdienstelijk gelijkspel terug uit Bolsward. Het werd 2-2. 

 

JO10/JO9/JO8

Bij deze categorie doen tien teams mee. Er worden geen uitslagen en standen gepubliceerd van deze groep. Uiteraard worden de uitslagen wel bijgehouden. Dit alles is in lijn met de ontwikkeling van de nieuwe wedstrijdvormen waarbij het draait om het spelplezier van de pupillen. 

 

De dag van morgen

Zeerobben heeft weer zin in de dag van morgen want zaterdag is de mooiste dag van de week. Daar weten ze bij Zeerobben alles van met morgen weer twaalf thuiswedstrijden. De eerste wedstrijden beginnen al om 8.45 uur.

|Doorsturen

BuienradarAgenda