Voetbal

Jeugdjournaal

Wat mooi om te zien dat alle teams afgelopen zaterdag weer in actie en een ieder op zijn eigen niveau. Uiteraard niet alleen maar winst maar ook verliespartijen en gelijke spelen. Maar het feit dat een ieder het naar zijn/haar zin had maakte de zaterdag weer geslaagd.

JO19-1

Nauwelijks begonnen aan een nieuw avontuur in de 4e divisie of JO19-1 stond al met 0-1 achter tegen Heerenveense Boys die voor de winterstop in de 4e divisie nog keurig op een zesde plaats eindigde. Maar al snel bleek dat Zeerobben beter en beter werd en zij bogen de 0-1 om in een overtuigende 4-2 overwinning. De eerste punten in de divisie zijn een feit. Morgen vroeg op pad richting FC Surhusterfean. 

 

JO17-1

Voor JO17-1 begon een nieuw avontuur in divisie 6-A. Meteen maar even naar Amsterdam voor de uitwedstrijd tegen DTA Fortius asv. Na een 1-0 voorsprong kwam JO17-1 op 2-1 achter tegen een ploeg die voor de winterstop in de 7e divisie nog met 33 uit 11 ongeslagen kampioen werd. Maar Zeerobben knokte zich terug in de wedstrijd en scoorde zo’n tien minuten voor tijd de 2-2 en dus een zeer verdienstelijk punt en voor de chauffeurs een flinke parkeerbon. Welkom in Amsterdam. JO17-2 herstelde zich knap na de bekernederlaag tegen Stiens. In Bolsward werd er knap met 0-2 gewonnen. En de kampioensploeg van voor de winterstop, JO17-3, gaat ook maar door met het binnenhalen van overwinningen. Dit keer 1-0 winst op Blauw Wit. 

 

JO14

Verlies helaas voor JO14-1 dat niet opgewassen was tegen ASC. In Augustinusga werd er met 5-2 verloren. Verlies ook voor JO14-2. Blauw Wit bleek veel te stek en won met 8-1. 

 

JO13

De streekderby tegen Franeker werd door JO13-1 met 2-0 verloren. En JO13-3 kon het niet bolwerken tegen vv Heerenveen en verloor thuis kansloos met 0-6. 

 

JO12

Een spannende pot speelde JO12-1 tegen SDS. Lang ging het gelijk op en bleef het 0-0 maar in de slotfase wist Zeerobben dan toch te scoren en won met 1-0. Met 9 uit 3 nog steeds ongeslagen. 

 

JO11

JO11-1 speelde een spannende pot tegen LSC. Het kon alle kanten op maar Zeerobben zat dit keer met 1-2 aan de verkeerde kant van de score. Verlies was er ook voor JO11-2 in de wedstrijd tegen Oosterlittens. Het werd 5-1. En ook geen winst voor JO11-3 die met 4-2 verloor van Makkum. 

 

JO10/JO9/JO8

Binnen deze categorie worden geen standen bijgehouden. Dit is volgens de KNVB in lijn met de nieuwe wedstrijdvormen waarbij het draait om het vergroten van het spelplezier van de pupillen. Maar liefst tien wedstrijden morgen binnen deze categorie.

 

De dag van morgen

En we gaan morgen gewoon weer verder met de competitie. Er zijn morgen elf thuiswedstrijden op het Oostersportpark. Voorlopig even de laatste drukke zaterdag omdat op 17 februari de krokusvakantie van start gaat. Dus ook morgen is de zaterdag weer de mooiste dag van de week. 

|Doorsturen

BuienradarAgenda