Voetbal

Jeugdjournaal

Morgen gaat dan ook eindelijk voor de bovenbouw de competitie (3e fase) van start. Maar liefst 23 jeugdteams komen morgen in actie. Benieuwd waar een ieder staat en hoe de start van de competite gaat verlopen. 

JO19-1

JO19-1 werd kampioen in de hoofdklasse vlak voor de winterstop en gaat het vanaf morgen in de 4e divisie proberen. Ze openen de derde fase met een thuiswedstrijd tegen Heerenveense Boys. Met ploegen als ACV, Be Quick 1887, Helpman, GRC Groningen zal het ongetwijfeld weer een interessante en loodzware competitie worden. 

 

JO17-1

Ook voor de JO17 begint de competitie morgen weer. En ze trappen af met een uitwedstrijd tegen DTA Fortius asv te Amsterdam. Deze ploeg werd voor de winterstop ongeslagen kampioen in de 7e divisie. Een mooie uitdaging voor JO17-1. JO17-2 verloor de bekerwedstrijd tegen Stiens met 8-1 en daarmee is het bekeravontuur voorbij. Morgen wordt een start met de derde fase gemaakt met een uitwedstrijd tegen Bolsward. Na het kampioenschap in de tweede fase start JO17-3 de derde fase met een thuiswedstrijd tegen Blauw Wit. 

 

JO15

In de hoofdklasse (derde fase) begint JO15-1 morgen met een uitwedstrijd tegen Stiens. 

 

JO14

En ook voor JO14-1 gaat de derde fase mogen van start. Zij spelen al vroeg in de ochtend uit tegen ASC uit Augustinusga. JO14-2 start morgen ook met een uitwedstrijd. Zij gaan op bezoek bij Blauw wit. 

 

JO13

Na de 3-0 winst van vorige week staat er morgen een uitwedstrijd tegen Franeker op het programma. JO13-3 begint morgen met een thuiswedstrijd tegen vv Heerenveen. 

 

JO12

JO12-1 heeft goed overwinterd en wist met 5-3 van Balk en met 1-4 van ONS te winnen. Morgen een thuiswedstrijd tegen SDS.  

 

JO11

JO11-1 speelde al een keer gelijk en won een keer. Morgen de thuiswedstrijd tegen LSC. JO11-2 reist af richting Oosterlittens voor een uitwedstrijd tegen de plaatselijke vv. Ook een uitwedstrijd voor JO11-3 dat op bezoek gaat bij Makkum. 

 

JO10/JO9/JO8

Binnen deze categorie worden geen standen bijgehouden. Dit is volgens de KNVB in lijn met de nieuwe wedstrijdvormen waarbij het draait om het vergroten van het spelplezier van de pupillen. Maar liefst tien wedstrijden morgen binnen deze categorie.

 

De dag van morgen

Zoals gezegd gaan alle teams morgen weer los. En dat geeft altijd een gezellige sfeer op en langs de velden en in de Robbenplaat. Maar liefst twaalf thuis- en elf uitwedstrijden staan er op het programma. Die gaan er met elkaar voor zorgen dat zaterdag gewoon weer de mooiste dag van de week is. 

|Doorsturen

BuienradarAgenda