Voetbal

Jeugdjournaal

Nog niet alle teams kwamen afgelopen zaterdag in actie. Voor de bovenbouw begint de competitie weer op 3 februari aanstaande. Toch was er genoeg te doen op het Oostersportpark.

JO19-1

JO19-1 begint ook op 3 februari weer met de competitie. Zij gaan dan van start in de divisie. Afgelopen dinsdagavond werd er geoefend tegen het 2e en de mannen van JO19-1 wisten met 4-1 te winnen. Morgen wordt er geoefend tegen Blauw Wit. 

 

JO17-1

Ook voor de JO17 begint de competitie weer op 3 februari. Afgelopen zaterdag oefende JO17-1 tegen Heerenveense Boys en verloor, na een 1-0 voorsprong, uiteindelijk met 3-1. De bekerwedstrijd van JO17-2 in Stiens werd afgelast. 

 

JO15/JO14

Ook deze categorie moet nog even wachten op de start van de 3e fase.

 

JO13

JO13-1 kwam wel in actie. Zij speelden thuis tegen vv Akkrum en wonnen met 3-0. 

 

JO12

JO12-1 speelde een spannende en doelpuntrijke wedstrijd tegen Balk. Zeerobben won uiteindelijk met 5-3. 

 

JO11

JO11-1 speelde een wel heel spannende wedstrijd die alle kanten op kon. Uiteindelijk stond de einduitslag van 5-5 op het scorebord. Dat is vast een mooie wedstrijd geweest. En ook een mooie start voor JO11-1 dat op bezoek ging bij SJO AVC/Tzummarum. Zeerobben won de uitwedstrijd met 2-4. JOP11-3 komt pas morgen in actie tegen SJO Arum/Stormvogels.

 

JO10/JO9/JO8

Binnen deze categorie worden geen standen bijgehouden. Dit is volgens de KNVB in lijn met de nieuwe wedstrijdvormen waarbij het draait om het vergroten van het spelplezier van de pupillen. 

 

De dag van morgen

Nog steeds geen volle bak op het Oostersportpark maar met elf thuis- en tien uitwedstrijden voor de jeugd zal er ongetwijfeld weer een gezellige sfeer heersen op het Oostersportpark die de zaterdag weer tot de mooiste dag van de week maken.

|Doorsturen

BuienradarAgenda