Voetbal

Jeugdjournaal

Wat weer een prachtige resultaten voor de jeugdteams. De tweede fase loopt alweer richting het einde. Op 2 en 9 december worden de laatste wedstrijden in de tweede fase gespeeld en op zaterdag 16 december worden er nog inhaal/bekerwedstrijden gespeeld. Kortom, we gaan richting de winterstop.

JO19

Balk en Zeerobben doen niet voor elkaar onder. Beiden wonnen afgelopen zaterdag weer. Zeerobben was in Sneek met 1-2 te sterk voor Sneek Wit Zwart. Beide teams haalde de maximale score en gaan met 15 punten aan de leiding. Morgen de uitwedstrijd tegen Drachtster Boys en dan op 9 december de thuiswedstrijd tegen Balk.

 

JO17

JO17-1 won afgelopen zaterdag heel knap van koploper Blauw Wit. In de slotseconden werd alsnog de 1-0 gemaakt. Een knappe prestatie van JO17-1 dat inmiddels opgeklommen is naar de vijfde plaats in Divisie 6-D. In Arum werd de wedstrijd van JO17-2 afgelast. JO17-3 won thuis knap met 2-1 van Oosterlittens. Met een wedstrijd meer gespeeld staat JO17-3 op pole position. Nog drie wedstrijden te gaan.

 

JO14

JO14-1 gaat steeds beter spelen en dat is mooi om te zien. Zaterdag werd er met 8-1 van Blauw Wit gewonnen. Morgen de uitwedstrijd tegen Marrum. En JO14-2 speelde op het C-veld een ijzersterke wedstrijd en won met maar liefst 5-1 van Sneek Wit Zwart.

 

JO13

JO13-2 had wel wat meer verdiend in de wedstrijd tegen ST SDS/Nijland maar het mocht niet zo zijn. Er werden te veel mooie kansen gemist en dan vallen de doelpunten vaak aan der andere kant. Zo ook dit keer. Zeerobben verloor uiteindelijk met 2-0.

 

JO12

JO12-1won met 9-1 van FC Burgum en maakt zich morgen op voor de uitwedstrijd tegen Hardegarijp. Met nog twee wedstrijden te gaan is er nog niets beslist in deze klasse.

 

JO11

JO11-1 was al vroeg op pad richting St. Annaparochie maar was meteen bij de les en won met 4-7. Morgen op pad voor de topper tegen Blauw Wit. En ook succes voor JO11-2. Zij speelden thuis tegen Hielpen en wonnen met maar liefst 5-1. En tot slot deed JO11-3 ook nog even een duit in het zakje dor met 0-3 van Makkum te winnen.

 

JO10/JO9/JO8

In deze categorie komt de jeugdafdeling inmiddels al met tien teams uit. Hier worden nog geen uitslagen en standen bijgehouden. Dit is in lijn met de ontwikkeling van de nieuwe wedstrijdvormen. Hier draait het om vergroten van het spelplezier van de pupillen. 

 

De dag van morgen

De verschillen zijn groot per zaterdag. De ene zaterdag is het bomvol terwijl het een week later weer een stuk rustiger is. Morgen is het met negen thuiswedstrijden voor “Zeerobben-begrippen” betrekkelijk rustig. Maar liefst vijftien teams trekken de provincie in waarbij JO17-1 de meeste kilometers maakt. Zij reizen af richting Winschoten. Dit alles maakt de zaterdag tot de mooiste dag van de week.

|Doorsturen

BuienradarAgenda