Voetbal

Jeugdjournaal

In verband met de herfstvakantie een beperkt programma afgelopen zaterdag. Maar met name in de ochtend viel er toch nog genoeg te beleven op het Oostersportpark waar het overigens morgen ook nog rustig is. Op zaterdag 4 november gaat voor veel teams de tweede fase van start.

JO19

De JO19-1 kwam afgelopen zaterdag niet in actie. Zij hadden de 1e fase (bekercompetitie) al afgesloten met een derde plaats. Voor hen gaat morgen de 2e fase al van start omdat JO19-1 uitkomt in de hoofdklasse. Morgen (09.30 uur) staat de uitwedstrijd tegen Franeker op het programma.

 

JO17

JO17-1 had ook een vrij weekend maar mag morgen weer aan de bak als de nummer drie van de 6e divisie, GVAV Rapiditas, naar Harlingen komt. 

 

JO15

Ook JO15-1 heeft de bekercompetitie (1e fase) afgesloten. Morgen begint voor hen de 2e fase in de hoofdklasse met een thuiswedstrijd tegen Sneek Wit Zwart. 

 

JO14

Bij de JO14-groep heeft JO14-2 de 1e fase afgesloten met een 6-0 nederlaag tegen SDS. In een poule met louter JO14-1 teams zijn niet op de laatste plaats geëindigd maar keurig zesde. 

 

JO13

Voor JO13-1 staat er morgen nog genoeg op het spel in de uitwedstrijd tegen LSC. De wedstrijd werd afgelopen zaterdag afgelast dus morgen nieuwe kansen. Inzet is de eerste plaats om zo door te gaan in de beker.

 

JO12

JO12-1 speelde in een spannende wedstrijd met 1-1 gelijk tegen Geelt Wit van Ameland. De laatste wedstrijd van JO12-2 ging helaas met 6-0 verloren tegen AVV. 

 

JO11

En daar was de eerste mooie driepunter voor JO11-1. Zij speelden uit tegen Harkema Opeinde en kwamen met een mooie 8-0 overwinning terug op het Oostersportpark. JO11-3 verloor de laatste wedstrijd tegen Akkrum met 7-0 maar is nog steeds trots op de 3 punten gehaald tegen SDS. 

 

JO10/JO9/JO8

Bij deze categorie doen maar liefst negen teams mee bij aanvang van de competitie. Gezien de groei van de club zou dat aantal zo maar kunnen toenemen. In deze categorie worden geen uitslagen en standen bijgehouden. Dit is volgens de KNVB in lijn met de ontwikkeling van de nieuwe wedstrijdvormen waarbij het draait om het vergroten van het spelplezier van pupillen. Bij deze categorie kwamen er toch nog zes teams in actie die hun laatste wedstrijd speelde van de 1e fase. Op zaterdag 4 november begint de 2e fase. 

 

De dag van morgen

Morgen in verband met de herfstvakantie maar een zeer beperkt programma. Toch spelen JO17-1 en JO15-1 beiden thuis voor de competitie en wordt er gekeken of er genoeg kinderen weer terug zijn van vakantie zodat de Waddenrobkes ook weer verder kunnen met de landencompetitie. Dat alles maakt morgen toch weer tot de mooiste dag van de week. 

|Doorsturen

BuienradarAgenda