Voetbal

Jeugdjournaal

“Maart roert zijn staart”. Dat bleek afgelopen zaterdag maar weer eens. Op vrijdagavond was het al begonnen te sneeuwen en de hoop dat de sneeuw op zaterdagochtend snel door de zon zou verdwijnen kon vrij snel worden opgegeven. 

Nog even was er de hoop dat wedstrijden vanaf 10.30 uur gespeeld konden worden maar ook dat bleek niet haalbaar. Toen ook bleek dat de wedstrijden van 12.00 uur niet door konden gaan werden vervolgens alle jeugdwedstrijden afgelast. 

En dus zal dit programma op een later tijdstip weer ingehaald moeten worden. Het lijkt er niet op dat hetzelfde scenario zich komend weekend gaat herhalen. En dus gaan we ervanuit dat de wedstrijden van morgen gewoon weer door kunnen gaan. 

 

De dag van morgen

Met dertien thuiswedstrijden voor de jeugdafdeling is het morgen volle bak op het Oostersportpark. Daar komen de wedstrijden van de Waddenrobkes ook nog eens bij. Naast de thuiswedstrijden zijn er ook nog eens elf teams die de provincie in trekken. Op het Oostersportpark beginnen de eerste wedstrijden al om 8.45 uur. Ook komende zaterdag zal zonder twijfel weer de mooiste dag van de week worden. 

|Doorsturen

BuienradarAgenda