Sport

Internationaal Tang Soo Do toernooi:
Grand Champion trofee voor Master Ronald Pander

Enschede - Op zaterdag 13 mei was in Enschede het jaarlijkse DGMA International Tang Soo Do Tournament. Shi Sun uit Harlingen was aanwezig met negen deelnemers en die wisten allemaal een prijs in de wacht te slepen. In totaal waren er vier gouden, zeven zilveren en vijf bronzen medailles. Aan het eind van de dag werd ook nog de Grand Champion trofee uitgereikt en die was dit keer in de categorie zwarte band dragers voor Master Ronald Pander.

De prijswinnaars van Shi Sun op een rij: Rutger Feenstra brons met breektesten; Elize Kruiseng goud met breektesten; Kim Deumer goud met sparren; Emma de Boer brons met sparren; Thomas Lolkema zilver met sparren en loopvorm, brons met breektesten; Sanne Wierda zilver met loopvorm en wapenloopvorm; Yaëla Lobbes zilver met sparren en wapenloopvorm, brons met loopvorm; Master Hillebrand Pander brons met breektesten.

En tot slot Master Ronald Pander goud met wapenloopvorm en loopvorm, zilver met sparren en breken en daarmee werd hij uitgeroepen tot Grand Champion bij de deelnemers met zwarte band en hoger.

 

Nu gaan de sporters van Shi Sun zich klaarmaken voor het volgende toernooi; het Open Nederlands Kampioenschap op zaterdag 17 juni in de Waddenhal in Harlingen.

|Doorsturen

BuienradarAgenda