Sport

Gymgroepen V&K-Stenen Man nu ook op donderdagmiddag in Waddenhal

De gemengde gymnastiekgroepen van V&K-Stenen Man vonden tot op heden wekelijks plaats op de dinsdag- en de woensdagmiddagen. In 2024 moest er een nieuwe trainer gevonden worden voor de groepen op dinsdag.

Het vinden van trainers voor gymlessen is erg lastig, maar het is gelukkig gelukt een trainer te vinden. Het gevolg is wel dat de lessen van de dinsdag verplaatst moesten worden naar de donderdag. Vanwege de beschikbaarheid van de zaalruimte in het Vierkant moest ook de locatie wijzigen naar de Waddenhal. Voordeel van deze locatie is wel dat het kijken bij de lessen op de tribune goed geregeld kan worden. Het wisselen van trainingsdag zal voor een aantal leden lastig zijn, maar er bleek geen andere optie dan deze roosterwijziging.

De trainer van deze groepen op donderdag is Anas Ayoub Agha. Anas is al een bekende binnen de club als trainer van de zeer populaire freerunning lessen. Hij gaat nu zich ook richten op de gymgroepen. Uiteraard is V&K-Stenen Man blij met het aanbod van Anas om meer uren te willen gaan draaien. Kinderen van vanaf 2 jaar die graag gymlessen willen volgen kunnen hiervoor nu terecht op twee dagen en locaties. Woensdag in het Vierkant vanaf 14.30 uur volgens het rooster dat te vinden is op de website van V&K-Stenen Man (www.venk-stenenman.nl). Op donderdag in de Waddenhal is het rooster als volgt: groep 2-4 14.45-15.45 uur; groep 4-6 15.45-16.45 uur; groep 6-8 16.45-17.45 uur. Bij de verdeling van de leeftijdsgroepen wordt op een flexibele wijze gekeken naar vaardigheden en het meedoen met vriendjes en vriendinnetjes. Er is nog voldoende ruimte op beide dagen (zeker op de donderdagen) om aan te sluiten bij de lessen, dus meld je snel aan voor deze gymlessen van peuter tot tiener.

Meer informatie via info@venk-stenenman.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda