Voetbal

Groei bij meisjesafdeling fc Harlingen

De derde fase binnen het meisjesvoetbal staat op het punt te beginnen en fc Harlingen gaat deze fase van start met een nieuw team binnen de meisjesafdeling.

Het nieuwe MO11 team bij fc Harlingen. Danique, Maylinn, Anne Frauk, Jacy, Danique en trainster Saskia. Niet op de foto: Wiesje, Chelly en Elizabeth. (Foto: E.c.A)

De meidenafdeling groeit en bloeit al jaren bij fc Harlingen en mede door de explosieve groei bij de MO13-1 heeft coördinator van de meisjesafdeling Ingrid Hoekstra in samenwerking met de trainster en leidster van de MO13, Audrey Hiemstra, gekozen voor een nieuw team, MO11-1. Door uit te breiden krijgen alle meisjes nog meer die aandacht die ze verdienen en kunnen ze zich ontplooien binnen het voetbal. Trainers Saskia Helvrich-Kuper en Tjeerd van Eijck staan voor de groep en hebben er ontzettend veel zin in.

Met dit nieuwe team erbij breidt fc Harlingen de meiden- en vrouwenafdeling aanzienlijk uit. Vier meisjesteams (MO11, MO13, MO15 en MO17) die moeiteloos door kunnen stromen naar de al bestaande Vrouwen 1 en Vrouwen 30+ teams. De mogelijkheid om als nieuwe speelster in te stromen blijft uiteraard ook nog steeds bestaan. Meer informatie over bijvoorbeeld het vrijblijvend en gratis meetrainen en de trainingstijden is te vinden op de website www.fc-harlingen.nl.

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda