Sport

Geweldige overwinning NPC team Boulegoed

Afgelopen zaterdag 27 januari moest Boulegoed 1 het opnemen tegen de Bouledozers 2 uit Hoorn, een goede middenmoter in de competitie. Boulegoed speelde zonder Siebrig Kisjes en Duco Broersma, er was maar een vervanger die het team compleet maakte, Frans-Jan Hengst, dus werd er gespeeld zonder wissels.

Boulegoed begon moeizaam aan de doubletten Annemarie Rietman met Ruud Warmerdam. Na een 11-6 voorsprong werd het nog 11-9 maar hierna werd de partij winnend afgesloten, 13-9. Roelof v.d. Ploeg met Frans-Jan Hengst hadden hetzelfde score verloop als Rein Koning en Gerrit Hiemstra, spannend tot 7-7 en dan een mooie 13-7 overwinning. De stand was nu 3-0 in het voordeel van Boulegoed. Als nu de beide triplette partijen gewonnen werden was de overwinning een feit maar niks was minder waar. 

Ruud, Frans-Jan en Annemarie verloren in een spannende partij met 13-10. Het team met Rein, Roelof en Gerrit hadden totaal geen vat op de tegenstanders en verloren met 13-6. De overwinning was dus nog ver te zoeken. 

De laatste doubletten ronde werd in dezelfde samenstelling gespeeld als de eerste. Ruud en Annemarie kwamen niet in de moeilijkheden en wonnen afgetekend met 13-5. Dat was wel anders voor Rein en Gerrit, zij kwamen niet los van hun tegenstanders maar wisten de partij in een nipte 13-12 in hun voordeel af te sluiten. Frans-Jan en Roelof hadden ook veel moeite met hun tegenstanders maar ook deze partij werd winnend afgesloten, 13-10. 

Zo kwam er een mooie 6-2 overwinning op het scorebord te staan en is Boulegoed nog steeds de ongeslagen koploper in de competitie. 

De volgende wedstrijd is uit tegen Ca Roule uit Heerhugowaard.

|Doorsturen

BuienradarAgenda