Fc Harlingen tegen Renado

Na de klinkende zege op De Blesse reizen de mannen van fc Harlingen 1 zondag af naar St. Nicolaasga om het op te nemen tegen het plaatselijke Renado. De club die zijn naam dankt aan de leuze: Recht Naar Doel. De ploeg uit St. Nyk is geen onbekende voor fc Harlingen, want in het seizoen '17/'18 troffen beide elkaar al eens in de bekercompetitie. Het enige Harlinger doelpunt kwam toen op naam van Arjan Outhuyse.

De St. Nyksters kennen een goede eerste seizoenshelft. In acht wedstrijden werden zestien punten behaald en hierdoor vinden we de rood-witten terug op de derde plaats. Ook werden er iedere thuiswedstrijd punten behaald.

Fc Harlingen wist afgelopen zondag na twintig minuten spelen de score te openen tegen De Blesse en gingen met een comfortabele 2-0 voorsprong de rust in. Na rust bleef fc Harlingen druk houden en was duidelijk op zoek naar meer. JO19-1 speler Daan Mulder wist uiteindelijk met een geweldig schot van afstand de eindstand op 5-0 te zetten. Fc Harlingen staat na deze ruime zege op De Blesse op plaats negen met tien punten. Zou het de mannen lukken om als eerste dit seizoen een driepunter te scoren op sportpark Renado of blijven alle punten in St. Nyk? We zullen het in de loop van zondagmiddag weten. De aftrap is zondag op het vertrouwde tijdstip van 14.00 uur.

Programma fc Harlingen (onder voorbehoud wijzigingen)